Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.09.20
23105 16
Друкувати
Обране

Prozorro інтегрувалося з Держказначейством

Система електронних публічних закупівель Prozorro інтегрувалася з Державною казначейською службою України. Тепер інформація про всі оплати за договорами про закупівлю буде відображатися безпосередньо на порталі Prozorro.

“Інтеграція з Держказначейством дасть змогу підприємцям пересвідчитись, наскільки добре та чи інша установа платить за своїми зобов'язаннями. Крім того, відтепер небайдужі громадяни зможуть перевірити наявність оплат у резонансних закупівлях безпосередньо на порталі Prozorro”, — зазначає гендиректор ДП “Прозорро” Василь Задворний.

Обмін інформацією між ДКСУ та Prozorro відбувається в безпечному режимі та на основі даних розпорядників бюджетних коштів. Після того, як казначейство проводить платежі за зареєстрованими договорами, інформація про такі оплати передається до Prozorro та відображається на сторінці закупівлі. Побачити інформацію про оплати можна для всіх процедур закупівель, в яких договір був укладений від 1 вересня 2020 року.

Інтеграція з Держказначейством — це черговий крок у діджиталізації сфери публічних закупівель, що проводить ДП “Прозорро”. Нагадаємо, що минулого року Prozorro інтегрувалося з реєстром податкової служби, аби інформацію про податкову заборгованість можна було автоматично перевірити в системі. На черзі — можливість для бізнесу та громадян подавати онлайн-скарги про порушення в закупівлях безпосередньо до Державної аудиторської служби, яка буде зобов'язана відповісти на звернення.

prozorro.gov.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
16
SHS
15.09.2020
А навіщо тоді Є-дата? Якщо все є в Прозорро???
Виктор Федорович SHS
15.09.2020
Одне й інше нікому непорібні програми, тільки добрий шматок роботи бухгалтеру.
Олександр
15.09.2020
Питання в іншому. Якщо закупівля розбита по кодам, і під одним договором кілька звітів, які буде відображатися оплата.
hrystik27 Олександр
15.09.2020
Тому і потрібно під кожним кодом закупівлі робити відповідний договір від 1 копійки...практикую...
Оля hrystik27
16.09.2020
Вам что заняться нечем?!
Вікторія
15.09.2020
Навіщо тоді потрібна Є-дата? Зверніть увагу та відмініть
121
15.09.2020
і все б нічого, якби прозорро до проплати по закупівлі не домалювало мені пару ноликів... психотравма на півжиття, бо побачила вдома ввечері, відповідно перевірити не могла
ДОЗОРРО
16.09.2020
Потрібно ввести обов'язкову фотофіксацію закупленого товару (робіт, послуг) та обов'язковий фотозвіт про витрачання придбаних товарів. Тоді вже найпрозоріше буде.
Вадим ДОЗОРРО
16.09.2020
Я вже давно це пропонував, зробити щось на зразок "TubeZorro" і там викладувати відеопротоколи отримання та використання придбаного товару вартістю від 1 коп.. І потрібно ввести нову посаду "Уповноважений оператор-фотограф" та обов"язково штраф за відсутність відеозвіту , не меньше 100 тис.грн. за кожне порушення.
Ната Вадим
18.09.2020
Ну оприлюднювати від 1 копійки-це повна дурня звичайно.Але, наприклад, по всіляких та ремонтних роботах (від 200 тисяч) фотозвіт би не зашкодив. А то в актах понаписують величезний об'єм робіт, а насправді зроблять мізер. І грошики бюджетні вкрадуть.
111
16.09.2020
Так ось чому Прозорро майже не працює кілька днів transparent_pxl.png
Марина
17.09.2020
Вадим, та в чому проблема? Є така посада-головний бухгалтер(як у мене у невеликій бюджетній установі), то вона включає в себе і юриста і економіста і відділа кадрів і уповноважену особу і відповідаьну за всі оприлюднення і здачу в архів, пожежну безпеку і т. ін., то ж що ми оператора-фотографа не потягнем!!! Знаєте, як в приказкі:"намалюємо будинок-будемо жити". А в реаліях в районі уповноважену особу не можемо знайти в штат, я вже мовчу про село, де одні пенсіонери залишились. Так потрібно інтегрувати, щоб зменшити об'єм роботи, не оде і те саме на 10 сайтах оприлюднювати, яке повісили на одну особу.(
Вадим Марина
17.09.2020
Шановна то був сарказмtransparent_pxl.png. Також, Марино ,Ви читали новину ? Дана інтеграція жодним чином не зменьшть обсяг роботи бухгалтерам, це зроблено для полегшення моніторингу закупівель "небайдужим" громадянам.
NeProzorro
18.09.2020
Нічого ви не розумієте. УКРАЇНСЬКІ ПУБЛІЧНІ ЗАКУПІВЛІ ВИЗНАЛИ НАЙПРОЗОРІШИМИ
Лілія NeProzorro
18.09.2020
Напевно при цьому врахували закупівлі від 1 копійки до 50 тисяч :)))) А за великі суми забули. Там точно "повне прозоро"
Марія
22.09.2020
Люди, якщо казначейство виставляє в прзоро, може нам вже нетреба, га (ну просто мрію....)transparent_pxl.png
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×