Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.05.24
4553 1
Друкувати
Обране

Розрахунково-платіжна відомість: із чим її їдять?

На жаль, дуже часто буває, що один бухгалтер закриває всі питання і по бухобліку, і по зарплаті, і по звітності. І навіть така суперлюдина може втомлюватись і втрачати здатність концентруватись на певній задачі. У цей момент на допомогу приходить помічник — програма, яка допоможе оптимізувати роботу.

 Давайте розберемо ситуацію на прикладі розрахунково-платіжної відомості у програмі FIT-Бюджет.

Після того, як ви сформували табель обліку робочого часу для ваших співробітників, просто переходите до підрозділу «Розрахунок та відображення у бух.обліку» та формуєте  «Розрахунково-платіжну відомість».

Вказуєте період, обираєте підрозділ і натискаєте на кнопку «розрахувати».

  

Ви побачите зведені результати по кожному співробітнику. Якщо ви бачите, що десь необхідно внести зміни, ви просто обираєте співробітників, вносите дані в табель обліку робочого часу, повертаєтесь назад і робите розрахунок знову.

  

Ви можете робити перерахунок як для всіх співробітників, так і лише для обраних. Також ви можете роздрукувати відомості. Для цього необхідно просто завантажити файл у зручному для вас форматі.

 

 

Як ви бачите, все робиться декількома кліками.

Які можливості ще є у модулі «Зарплата»? Дивіться у відео

Працювати у програмі дуже просто. Вона має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та потужну техпідтримку, яка не залишить вас сам-на-сам із вашими питаннями. Долучайтесь до користувачів зараз та отримайте демодоступ до програми.

Подробиці на сайті https://fit.com.ua

У розділі «Звіти» ви можете роздрукувати розрахунково-платіжну відомість у будь-яких варіантах, для цього лише оберіть потрібні галочки в параметрах.

 

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
ТетянаК
16.05.2024
Дуже було б добре бачити в відомості % нарахування (наприклад премії), бо треба перерахувати вручну, щоб зрозуміти чи вірно нараховано.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі