Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.09.20
8880 4
Друкувати
Обране

Секрети краси успішних жінок

У світі, де дівчата успішно борються за рівноправність, справжня успішна жінка поєднує десятки ролей: дружини, мами, доньки, подруги, професіонала й багато інших. Як при такому насиченому графіку встигати виглядати красиво, ми розповімо нижче.

Любов до себе — ключ до успіху і красі

Секрет краси кожної успішної жінки — любов до себе. Вона може проявлятися по-різному: в можливості витратити на себе гроші, наприклад, на покупку улюбленого аромату Moschino, якісному сні, правильне харчування або декількох годинах, проведених наодинці з собою. Якщо довгий час вас емоційно зачіпає певна ситуація, можливо прийшов час звернутися до психолога і нарешті її вирішити? Чим менше стресових факторів присутні у вашому житті, тим краще ви будете виглядати. Крім цього, варто приділити увагу догляду за особою, волоссям і тілом, підібрати сучасний гардероб і стильну зачіску.

Догляд за шкірою і волоссям: про що потрібно пам'ятати

Регулярний догляд за собою — важлива частина роботи над своєю красою. Доглянуте обличчя і здорове волосся подарують відчуття впевненості в собі, незалежно від того, в якому образі ви зараз перебуваєте. Якщо у вас не бездоганна шкіра, зверніться до косметолога. Він підбере правильний догляд в залежності від особливостей вашої шкіри, віку та наявності захворювань. Дотримуючись рекомендацій фахівця, ви можете продовжити догляд в домашніх умовах.

Волосся — це показник здоров'я всього організму, тому потрібно стежити за їх станом. Якщо локони потьмяніли або почали випадати, в кращому випадку, дівчата відправляються за покупкою нових засобів або записуються на процедури в салон. Іноді на стан волосся впливає дефіцит певних вітамінів і мікроелементів в організмі, стрес, неправильне харчування і навіть екологічна ситуація в місті, тому вирішити проблему на глибинному рівні допоможе тільки трихолог. Ось кілька випадків, коли не варто відкладати візит до цього фахівця:

  • Облисіння.
  • Сивина в ранньому віці.
  • Себорея.
  • Поганий ріст волосся.
  • Паразитарні та грибкові захворювання.

Підібравши правильний догляд за обличчям і волоссям, можна переходити до наступного етапу.

 

Чотири способи доглядати за тілом

Турбота про своє тіло впливає на відчуття сексуальності і впевненості в собі в одязі або без неї. Також догляд за тілом заземляє і дозволяє зняти стрес. Якщо вас турбує зайва вага, захворювання, недосконала шкіра або будь-яка інша особливість, яка викликає дискомфорт, займіться її рішенням. А в якості базового догляду скористайтеся деякими нашими порадами:

  • Використовуйте натуральну косметику — саме відчуття того, що ви наносите чисту формулу без хімічних інгредієнтів дарує додаткову насолоду.
  • Займайтеся спортом. Виберіть те, що вам ближче: йога, танці, біг, тренажерний зал, велопрогулянки — так ви отримаєте додаткову мотивацію рухатися. Регулярні заняття підтримують м'язи в тонусі, позбавляють від стресу і дарують гарний настрій.
  • Робіть косметичні процедури для тіла. Це може бути масаж, спа або відвідування сауни. Ви зможете не просто відпочити, а навчитися відчувати кожен сантиметр свого тіла і концентруватися на моменті «тут і зараз», а після кожного сеансу ваша самооцінка буде підвищуватися.
  • Займіться шиєю. «Комп'ютерна шия» — проблема, яка впливає на стан шкіри і молодість. Що ви можете зробити вже зараз: Грайте в ігри на рівні очей, і поставте ноутбук на 10 см вище — так ви не будете нахиляти голову.

Як виглядати молодше або навіщо потрібні тренди

Ви коли-небудь помічали, що зачіски з 2000-х можуть зістарити навіть 20-річну дівчину? Те ж саме відбувається, коли ми надягаємо одяг і аксесуари, які вийшли з моди. Крім того, що ви виглядаєте старше, старомодний образ дискредитує вас як професіонала. Якщо ви хочете створювати враження успішної жінки, тоді варто відповідати трендам. Ні, не потрібно сліпо оновлювати гардероб кожен сезон, але створити сучасну капсулу, яка прослужить кілька років, не завадить.

Склад і колірна гамма гардероба у кожної дівчини можуть відрізнятися. На них впливають стиль життя і смак їх володарки. Але важливе правило при покупці тієї або іншої речі — враховувати сучасний фасон. Саме в його силах грати з вашими пропорціями і віком. Зараз популярні напівприлеглий або вільний крій речей: довгі піджаки за типом чоловічих, вільні брюки із завищеною або середньої талією, сукні-парашути і т.д.

Зачіска також може зіграти вам на руку, якщо відповідає сучасним трендам. На щастя, в моді легка недбалість, яка надає шарму, тому не варто прагнути до ідеального укладання. Ось кілька ідей для створення сучасної зачіски:

  • Прямий проділ на будь-яку довжину волосся. Ви можете залишити їх розпущеним, зібрати в хвіст або косу.
  • Низьких тугий хвіст підійде і для строгих корпоративних нарядів, і для святкового образу, якщо його прикрасити стрічкою або обмотати навколо хвоста пасмом волосся.
  • Високий хвіст або «пальмочка» зараз також на піку моди, але якщо ви не готові радикально змінювати образ, зверніть увагу на такий варіант.
  • Довгий чубчик, що розпадається на дві половинки.
  • Пучок — він може бути будь-яким: з гладко зачесаним волоссям і з вільними пасмами, низьким і високим, один або два. Особливо популярний пучок-петля.
  • Недбалість і пухнастість — якщо ви помили голову і лягли спати з вологим волоссям, вранці отримаєте сучасну зачіску, яку потрібно просто причесати.

Щоб додати шарму та сучасності в свій образ, використовуйте аксесуари: шпильки, обідки, шовкові пов'язки та ін. Дотримуючись цих рекомендацій ви складете образ молодої успішної жінки, яка розбирається в своїй справі.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Юлія
21.09.2020
Приємно зранку почитати щось приємне і згадати, що ми-насамперед жінки.transparent_pxl.png Дякую.
12345
23.09.2020
Как говорила Елена Степаненко в одном из своих монологов: "Запомните девочки! Чтобы быть счастливой нужно чтобы : дети были здоровыми, муж - богатым, страна - другая!" transparent_pxl.png
Тетяна
23.09.2020
Як можна так безграмотно написати "облЕсіння"???????????
Катя
10.03.2023
Як варіант можна робити реконструкцію та оновлення волосся по типу як тут https://magic-hair.com.ua/
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×