Інформація по темі "" | Публікації по тегу
25.02.19
9610 12
Друкувати
Обране

Середня зарплата зросте. Та чи вистачить цього?

1 січня 2019 року набув сили Закон України «Про Державний бюджет України на 2019 рік». Згідно нього, розмір мінімальної заробітної плати зростає до 4173 гривень. Прожитковий мінімум для працездатних осіб на сьогоднішній день становить 1921 грн., а до кінця року зросте до 2102 грн. У своєму макроекономічному огляді та прогнозі Мінфін стверджує, що середня зарплата українців цього року сягне позначки 10,1 тис. грн.

Багато хто з огляду на цю інформацію згадає відомий жарт, коли в суспільстві дехто вживає одне м’ясо, хтось харчується однією капустою, а в середньому всі їдять голубці. А якщо додати до базових витрат на харчування славнозвісну сплату за комунальні послуги, весь час зростаючу вартість на громадський транспорт, то коштів на якісь сторонні витрати залишається в обмаль або не залишається взагалі.

Деякі українці наважуються брати в борг у родичів, друзів чи знайомих, хтось вирішує тугіше затягати пасок, а хтось вже переконався у прозорості та надійності мікрокредитів. На сьогоднішній день послугами мікрокредитування, зокрема, MyCredit вже скористалися більше 150 тис. громадян. Як стверджують клієнти цього, вони вирішили віддати перевагу саме такому типу кредитування за легкість та швидкість видачі готівки у розмірі від 100 до 10 000 грн. На відміну від банків, щоб отримати кредит,  не потрібно було ані їхати до відділення, ані чекати схвалення видачі грошей, ані надавати скани паспорту та ідентифікаційного коду (лише вказувати номери). За потреби також може бути проведена відстрочка платежу на декілька днів і схвалення отримує більше 80% запитів про гроші.

До того ж сильною перевагою перед подібними установами є можливість отримати гроші онлайн протягом 20 хвилин. Необхідна сума перераховується на вашу банківську картку і ви розраховуєтеся ними на власний розсуд.

Як стверджують аналітики MyCredit, більшість українців найчастіше беруть гроші до зарплати. Трохи рідше спонукають до отримання мікрокредитів ремонт побутової техніки, оплата навчання, витрати на лікування або купівля специфічних товарів. Середній розмір необхідної «добавки» до зарплатні становить 3000 грн.

Послугами швидкого кредитування користуються як чоловіки, так і жінки. Популярність мікрокредитів серед неодружених/незаміжніх трохи вища ніж серед тих, хто вже деякий час перебуває у шлюбі. Як не дивно, переважна більшість людей, що беруть такі кредити має стабільну роботу та зарплатню, або навіть є приватними підприємцями. Тож стереотип про те, що такі позики популярні лише серед ледарів та безробітних, нині не актуальний.

Практикою і досвідом спростовується на сьогоднішній день і упередження щодо неможливості віддати гроші, надані у позику. Обіг фінансів у працюючого населення завжди дозволить повернути взяте у борг, а клієнти, що мають тимчасові складності з фінансами завжди можуть обговорити, обґрунтувати свою ситуацію та отримати необхідні поступки.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
12
довели народ
26.02.2019
Як стверджують аналітики MyCredit, більшість українців найчастіше беруть гроші до зарплати.
Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/other/serednya-zarplata-zroste-ta-chi-vistachit-tsogo/
Анн
27.02.2019
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/2127
Карл
27.02.2019
Средняя температура по палате...
Світлана
28.02.2019
Добре рахувати середню зарплату коли один получає більше двох мільйонів за місяць, як голова НАК "Нафтогаз", бюджетними коштами, а хтось сім тисяч.
Бух Світлана
28.02.2019
голова НАК "Нафтогаз" ці кошти заробив бо відсудив у газпрома 5 млрд баків і вивів нафтогаз в прибуток .Перед ним керовніки нафтогазу теж такі відкати отримували , але ж ви цього не хочете ні бачити ні чити. ЗРАДА!!!
Зрадофіл Бух
01.03.2019
Нафтогаз в доход вышел за наши с вами деньги, за счет космических цен на газ для населения Украины. Поищите скольшо стоит газ для населения в соседних государствах и у нас. В Беларусии газ вчетверо дешевле.
Зрадофіл Бух
01.03.2019
А Газпром эти деньги заплатил уже? Что-то не слышал о таком.
Бух Зрадофіл
01.03.2019
Стягнуто врахунок боргів 2,1 млрд. , 41 млн вже конфісковано активів газпрома і продано . Якщо ПОРОХ залишиться дожмуть газпром і він віддасть ці кошти .А на рахунок дешевого газу .... Дешевий сир тільки в мишиловці починайте думати трішки мізками , а не пропагондою по ТБ.
Сергій Бух
01.03.2019
Рекомендую вам мізками трішки пошевелити, а то пропаганда вже на вас подіяла)
777
28.02.2019
только меня одну раздражает эта реклама ?
111
01.03.2019
Предлагаю кандидатуру будущего следующего рекламодателя для Бухгалтер.ком.юа - любой на выбор порносайт. Прыгающие гениталии на главной странице сайта намного веселее, чем унылые мфо-шники с 1000% годовых.
777 111
04.03.2019
а при чём тут всплывающая реклама ? речь идёт о рекламе , которую навязывают админы сайта ( думаю не за спасибо она тут ) . раньше как-то не наблюдалось её . и было зашебись . и ладно бы свою продукцию рекламировали , а то кредиты пропагандируют . зачем ? люди и так в депрессии , на грани . а тут ещё давайте лишний раз напомним как они хреново живут . возьмите кредит и идите вешайтесь .
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі