Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.06.19
3871 4
Друкувати
Обране

Що таке хмарні рішення та в чому перевага FIT-Бюджет перед іншими

Мета нашої статті - зрозуміло та стисло пояснити, що ж таке хмарні рішення, розвіяти всі страхи про хмарні технології і зарядити вас жагою майбутнього, яке з кожним днем все більше входить в нашу повсякденну реальність.

Чому саме хмарне? Це дуже просто  - це майбутнє

Ринок хмарних сервісів в Україні росте вже не менше п'яти років поспіль, що в цілому відповідає загальносвітовим тенденціям. Причому з року в рік це зростання у нас в країні все помітніше. Користувачі подібних послуг - банки, промислові компанії, державні структури, торгові мережі та малі підприємства.

Додатки для ведення бухгалтерського обліку та управління фінансами посідають третє місце за популярністю серед хмарних сервісів.

Багато хто з вас, можливо, навіть не здогадуються, що вже давно і активно використовує хмарні рішення в своєму житті. Ви  користуєтесь електронною поштою та файлообмінниками, соціальними мережами і навіть банківськими додатками, і це зовсім не страшно, безпечно і дуже зручно.

З самого початку як команда “FIT Бюджет” замислилась над створенням нашої платформи, ми не вагаючись вирішили, що зробимо свій продукт використовуючи хмарне рішення. Користувач нашої платформи одержує не програму, встановлену на свій комп'ютер, а купує доступ до сервісу.

Над платформою "FIT Бюджет" працювала команда не лише висококваліфікованих програмістів, а й досвідчені аудитори, талановиті бухгалтери.

Ми заздалегідь подбали про ваш комфорт та заощадження ваших грошей. Яким чином? -  запитаєте ви. А ось вам і відповіді:

  • для користування нашою платформой вам не потрібен власний сервер, не потрібні якісь особливі конфігурації  комп'ютерів і операційної системи.

  • відсутня потреба в ІТ фахівцях для підтримки системи, тому що підтримкою системи займається наша команда

  • ви можете працювати з інформацією з різних пристроїв (ПК, планшети, смартфони і т.п.) в будь-який зручний для вас час

  • якщо щось трапиться з вашим пристроєм (ПК, планшетом, телефоном), то Ви не втратите важливу інформацію, адже вона тепер не зберігається в пам'яті пристроїв, а залишається в хмарній системі

  • ми слідкуємо за змінами в нормативно правових актах, і з оприлюдненням змін, наприклад, змін у бланку кошторису, ми оперативно їх оновлюємо, і новий бланк для використання стає доступним одразу у всіх користувачів

  • якщо оновлюється функціонал програми або додаються нові функції, вони одразу доступні для використання, не треба шукати фахівця для встановлення оновлень або налаштувань, не треба платити за оновлення;

  • технічна підтримка  “FIT Бюджет” завжди поруч. Швидко відгукнутися на питання, оперативно розібратися в ситуації і ліквідувати проблему - це одна з наших головних задач. Вы можете звертатися до наших спеціалістів безпосередньо в програмі в чаті технічної допомоги. Ми надаємо консультації за всіма аспектами роботи  програми: від технічних особливостей до бухгалтерськи. Також ви  можете користуватись спеціальними статтями та відео, які ми розмістили в розділі “Допомога”;    

  • Період впровадження нашої програми практично відсутній. Ви реєструєтесь у програмі, встановлюєте початкові налаштування під себе і працюєте.

 

Захист та збереження даних

Це питання завжди викликає занепокоєння у наших користувачів. Проте хочемо вас заспокоїти. Ваші дані зберігаються у надійному українському датацентрі, який має атестат відповідності комплексній системі захисту інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах (КСЗІ в ІТС). Крім того, щоденно відбувається резервне копіювання інформації Вашої установи.

Оскільки облікові відомості, що фіксуються в FIT-Бюджет, не зберігаються на Вашому персональному комп’ютері, раптове його зараження вірусами ніяк не вплине на дані, що зберігаються у хмарі.

Для запобігання несанкціонованому отриманню відомостей Вашої організації, доступ до інформації в платформі здійснюється тільки за персоніфікованими даними доступу (E-mail + пароль). Проте, будьте пильними: ми не в змозі забезпечити надійний захист Ваших даних у випадку, якщо свої персоніфіковані дані ви самі передасте іншій особі.

Обмін даними між клієнтським ПК та хмарою надійно захищений сучасними протоколами та процедурами, що унеможливлює їх перехоплення.

Безпечність сучасних хмарних сервісів вже пройшла перевірку часом. Сьогодні існують і активно використовуються безліч сервісів, які зберігають та обробляють в хмарах важливу інформацію: починаючи від сервісів електронної пошти (Gmail, Mail.ukr.net) до систем онлайн-банкінгу (Privat24, Ощад 24/7) та ще більш масштабних корпоративних рішень від таких гігантів IT-індустрії як Microsoft, Oracle, SAP.

Ви ще вагаєтесь, тоді залишайте заявку на нашому сайті та спробуйте демо-версію платформи.  

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Олександра
18.06.2019
Хотілось би бачити більше функцій, а в цілому програма варта Нашої уваги!!!
EVGENIY Олександра
18.06.2019
Розробка програми не закінчується! Постійно триває удосконалення та випуск нових функцій
Коля
18.06.2019
А "ліквідація" держустанови без правонаступництва -- хіба це не очевидне шахрайство від держави?
маргарита
19.06.2019
хотілося щоб якось одна програма і охвачувала всі програми: казну СДО, є-дату, бухгалтерську програму,ЄІСУБ, медок, прозоро і т.д. да розумію, скажуть, що це не можливо, а можливо у всіх цих програмамах працювати і з часом переплутувати де розносила дані, а де ні. хочеться щоб розробники програм про нас теж думали, а не тільки про себе і про одержання благ у вигляді грошової винагороди, за розробництво. коли в нашій державі будуть думати про людей, от наприклад за бухгалтерів. що потрібно зробити щоб нас почули, а?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі