Інформація по темі "" | Публікації по тегу
05.10.18
2871 2
Друкувати
Обране

Соцстрах перевірить заклади охорони здоров'я, які знаходяться в стані реорганізації

Мораторії на проведення перевірок, які встановлюються для органів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності не поширюються на перевірки, що проводяться органами Фонду соціального страхування України у страхувальників.

Позапланові перевірки по коштах соціального страхування з тимчасової втрати працездатності проводяться, зокрема, у разі, коли розпочато процедуру реорганізації чи припинення юридичної особи, закриття відокремленого підрозділу юридичної особи, припинення діяльності суб'єкта малого підприємництва, порушено провадження у справі про визнання банкрутом страхувальника або подано заяву про зняття з обліку страхувальника (пп. «е» п. 3.6 Інструкції № 29).

Отже, робочі органи виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України будуть проводити позапланові перевірки у страхувальників, в т.ч. закладах охорони здоров’я, у яких розпочато процедуру реорганізації.

За даними Фонду соцстрахування.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Коля
05.10.2018
Багато осіб непенсійного віку звільнені з попереднього місця роботи у зв"язку з різноманітними "ліквідаціями", "реорганізаціями" і т.п. держустанов; тобто позбавлені засобів існування по незалежним від них причинам, з ініціативи держави. І якщо у сім"ї є така особа, то тепер, по новим правилам , такій сім"ї СУБСИДІЯ призначатись не буде. Фактично виходить, що людина не має доходу з вини держави, а постраждає від цього те домогосподарство, у якому проживає ця людина.
Алла
09.10.2018
А если не писать заяву-то и проверять не будут..- не имеют права , а так типа сами попросили.... вот и отдувайтесь
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі