Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.06.19
5572 0
Друкувати
Обране

ТОП-5 книг для бухгалтера 2019 року!

Ми підбили підсумки з 5-ти найпопулярніших книг, які найчастіше замовляли ваші колеги останнім часом.

Розповімо про них вам, аби ви не пропускали нічого корисного та були зі своїми колегами на одній хвилі.

1. «Виплати з ФСС». В разі настання страхового випадку робітник має право на отримання певних виплат з Фонду соціального страхування України. У книзі зібрані основні нормативно-правові акти, необхідні бухгалтеру для правильного обчислення і своєчасної виплати допомоги по вагітності та пологах, по тимчасовій непрацездатності та на поховання.

2. «ЦПД: ризики та вигоди». Чим відрізняється ЦПД від трудового договору? Як сформулювати положення ЦПД, щоб ніхто не міг причепитися? Які органи перевіряють укладення трудових договорів і які застосовують санкції? Чи може Держпраці самостійно перекваліфікувати договір? Ці, а також багато інших питань висвітлено в книзі.

3. «Оплата праці». Оплата праці — це питання, що ніколи не втрачає своєї актуальності. Доволі часто найману працю використовують і фізособи-підприємці. У такій ситуації надзвичайно важливо правильно нарахувати і виплатити заробітну плату працівникам з дотриманням усіх законодавчо встановлених гарантій в оплаті праці. Цьому аспекту і присвячена зазначена книга.

4. «Перевірки Держпраці». Знати свої права та повноваження інспекторів Держпраці, як зменшити ризик проведення інспектування, чи можна відмовити інспекторові в проведенні відеозйомки, як органи місцевого самоврядування роботодавців штрафують. Ось лише невеликий перелік питань, на які дає змістовні відповіді ця книга.

5. «Відпустка». Зараз доведеться «попітніти» «зарплатним» бухгалтерам, адже саме влітку більшість працівників воліють ходити у відпустки. На допомогу таким фахівцям і створена «відпускна» книга. Вона розкаже про правила надання щорічних відпусток, їх оплату, компенсацію за невикористані дні відпустки, а також про створення та використання резерву відпусток.

ПЕРЕЙТИ ДО БІБЛІОТЕКИ!

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі