Інформація по темі "" | Публікації по тегу
03.04.20
12050 20
Друкувати
Обране

Уряд планує посилити карантин в Україні

Можуть обмежити час перебування на вулиці для людей

Уряд планує посилити карантинні заходи в Україні шляхом обмеження часу для перебування людей на вулиці. Про це заявив міністр охорони здоров’я Максим Степанов в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1".

За його словами, відповідне рішення Кабміну буде незабаром оприлюднене.

"Дійсно, я вважаю, за необхідне, для того, щоб в нас не було італійського або іспанського сценарію, нам потрібно посилити карантин. Іншого шляху просто не існує. В чому будуть полягати ті заходи, які прийняті на уряді і найближчим часом ця постанова уряду буде оприлюднена. Вони будуть полягати в тому, що буде обмежене пересування людей щодо часу перебування на вулиці", - заявив Степанов.

За його словами, також уряд затвердить обов’язковий масочний режим.

"Будуть закриті всі спортивні майданчики, всі сквери. Будуть заборонені всі масові будь-які події. Також це буде стосуватись перебування в засобах індивідуального захисту. Також це буде стосуватись того, що не можна буде пересуватись навіть по двох. Такого плану заходи, які є неминучими і які потрібно ввести, щоб ми не бачили те, що відбувається в світі", - додав він.

Нагадаємо, з 2 квітня у зв'язку зі збільшенням випадків зараження коронавірусом, в уряді вирішили посилити карантинні заходи, введені до 24 квітня на всій території України. Відтепер в Україні, зокрема, заборонено відвідування парків, скверів, зон відпочинку, лісопаркових та прибережних зон, крім вигулу домашніх тварин однією особою та у випадку службової необхідності, перебування в громадських місцях без вдягнутої маски чи респіратора та інше.

РБК-Україна.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
20
Маша
03.04.2020
А когось із туристів чи заробітчан, які порушили режим спіймали? Штраф виписали?
Євгеній
03.04.2020
Де той загадковий документ, яким уже заборонено зазначене в останньому абзаці тексту новини? 1 квітня було на сайті КМУ анонсовано зміни і необхідність доопрацювання. На основі цього багато хто написав про ті заходи, як такі, що вже впроваджені. Але щось поки рішення КМУ, що вступило в дію, не знаходжу
Лідія Євгеній
04.04.2020
Зміни до постанови КМУ від 11.03.2020 №211, затверджено постановою КМУ від 02.04.2020 №255. п.2 Заборонити до 24.04.2020: з 6 квітня 2020 р...... п.4 Встановити, що особами, які потребують самоізоляції, є:.....абац 3 - особи, які досягли 60-річного віку....Так що виходить, кому за 60 років виходити на роботу з понеділка забороняється.
оксана
03.04.2020
А чому ВР працює????? Чи вони по одному ходять на роботу і один за всіх голосує???? Чи на них вірус не діє??? АААА, їм працювати потрібно, мужи держави. А нехай вони без збереження з/п посидять і не приймають на свою користь закони і закрити всіх на карантин в камери - одиначки без права переписки, як за Сталіна. Прав був : " смерть одної людини - це трагедія, смерть тисячі- це вже статистика". Так от як казав Шевченко Т.Г.: "бодай ви терном поросли, щоб і не знали де жили".
Тетяна
03.04.2020
Пізно пити боржомі, коли нирки вже відмовили...Нам італійського сценарію вже не уникнути...дякуємо "свідомим" громадянам, що повернулися за кордону і порушили всі правила та вимоги
Дарія
03.04.2020
Нічого не зробити, але все заборонити. Це і є принцип роботи тих, хто є владою. При обов'язковому масочному режимі потрібно спочатку роздати людям маски. І масово проводити тестування, особливо приїхавших з-за кордону.
Лєна
03.04.2020
Чому працює Прозорро? Закрити Прозорро і всі майданчики на карантин. І ввести мораторій на перевірки ДАСУ по закупівлях
Таня Лєна
03.04.2020
Службовців ДАСУ відправити у відпустки за всій рахунок.
Енгрібьорд Таня
07.04.2020
В ДАСУ то нормальна практика. Ще при "старій" Держфінінспекції (перед її реорганізацією) теж відправляли людей без збереження.
Андрій Лєна
03.04.2020
Але ж дійсно. Хіба ці перевірки закупівель і взагалі процедури зараз такі важливі? Потрібно перевіряти медицину та громадський порядок, а не закупівлі
133
03.04.2020
Таке враження, що боряться не з вірусом, а з нашими основними правами. Потім введуть обов'язкову вакцинацію з цифровим ідентифікатором.... от тоді почнеться справжня епідемія...https://www.biometricupdate.com/201909/id2020-and-partners-launch-program-to-provide-digital-id-with-vaccines
oksana
03.04.2020
А як на роботу іти ?
789
03.04.2020
Треба заборонити ходити в шортах, майках та футболках, робити "підвороти", ходити з голими кісточками .Вірус передається через контакти з відкритими ділянками шкіри.
Олександр
03.04.2020
З.У. Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення . ст 3 . Для початку виконайте Закон як влада . ЯК в одну однією статтю можливо вмістити весь З.У. ,це ноу-хау від кабміну . Про маски --- Кодекс цивільного захисту населення. То кого потрібно штрафувати Народ?!, --- ні ..... Цією постановою підставили всіх медиків та хворіх , чи хто носієм вірусу . Ці категорії попадають під штрафи бо не виконують З У. То поліція вперед до урядовців що не виконали свої зобов"язання ----- НЕ НАРОД .
Возмущенний
03.04.2020
Потрібно було посиливать карантин для тих 170 тисяч що приїхали з закордону та привезли ту заразу. Податки в державу не платили,(в основному) а той кто працювал в України теперь сидит дома без зарплат по их вине.Держава не думает за яки гроши жить та лікуваться????.
бухцелюб
03.04.2020
А чому ніхто не рахується з бухгалтерами - зарплату нарахуй і віддай вчасно, казначейству купу звітів і ніхто не каже що карантин, статистика, податкова. Котрий раз розумію - БУХГАЛТЕР ЦЕ НЕ ЛЮДИНА, ЦЕ БЕЗСМЕРТНИЙ ВІРУС. БІЙТЕСЯ НАС!!!!
Тата
03.04.2020
Мы люди свободные, что нам скажут - то мы и захотим. Д.Гранин
Vala
03.04.2020
Вам кепсько? Станьте бухгалтером!!! І тоді всі проблеми перетворяться на милі серцю спогади.....
Катя Vala
03.04.2020
А есть такие бухгалтера что им пофиг.....сидят себе на карантине и делайте что хотите со своими отчетами...Жизнь важнее....
wes Катя
05.04.2020
Якщо це бухгалтери в бюджетній сфері і таке собі дозволяють, то скоріше за все після карантину вони будуть звільнені
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×