Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.05.24
3182 0
Друкувати
Обране

Увага, бухгалтери! Зловмисники атакують! - Держспецзв’язку попереджає

CERT-UA фіксує зростання кількості кібератак на бухгалтерів! Зловмисники з угруповання UAC-0006, що мають на меті викрадення коштів, розсилають листи зі шкідливими файлами на поштові скриньки українських організацій.

За даними CERT-UA, існує висока ймовірність, що найближчим часом зловмисники активізують шахрайські схеми з використанням систем дистанційного банківського обслуговування.

CERT-UA закликає керівників підприємств вжити термінових заходів для підвищення кібербезпеки автоматизованих робочих місць бухгалтерів, зокрема:

  • перевірте комп'ютери на наявність індикаторів компрометації;
  • упровадьте необхідні політики та механізми захисту.

Більше інформації на сайті CERT-UA https://cert.gov.ua/article/6279366

Звичайно, така ситуація нічого хорошого не обіцяє. Шахраї можуть вчинити максимальне зло, видаливши всю базу даних програмного забезпечення. Проте існує надійне рішення: не зберігати дані на власному ПК. Програма ФІТ-Бюджет є прекрасним прикладом цього підходу. Усі ваші дані надійно збережені у хмарі та захищені найсучаснішими засобами комп’ютерної безпеки.

У світлі останніх подій, ми закликаємо керівників установ вжити термінових заходів для підвищення кібербезпеки. Вибір надійного програмного забезпечення, такого як FIT-Бюджет, стане важливим кроком на шляху до захисту вашої установи від кіберзагроз.

Держспецзв’язку попереджає

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×