Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.02.24
9376 7
Друкувати
Обране

В Уряді не бачать сенсу існування податкової служби!

Голова Мінцифри Михайло Федоров надав інтерв’ю виданню Forbеs, у якому він, зокрема, заявив, що він не бачить сенсу в існуванні Державної податкової служби.

«Запуск E-Residency приведе нас до цієї картинки. Там ми тестуємо модель транзакційних податків. Наприклад, я не бачу сенсу в існуванні Податкової. Податок повинен бути транзакційний. Тобто відразу списуватися, без тисячі людей, накладних тощо», - сказав посадовець.

"Зокрема в «Дія.City» ми тестуємо модель зменшення додатків, проте робимо їх прозорими. Так змінюється структура економіки й відбілюються компанії, які до цього працювали у сірій зоні." , - розповів міністр.  

Про ймовірне скасування «Дія.City» урядовець відповів, що він впевнений, що нічого не буде з «Дія.City».

"Ніхто не зможе зупинити цей проєкт. По-перше, знаю, що президент зробить все для підтримки проєкту. Поки Володимир Зеленський президент – проєкт точно буде розвиватися. 

По-друге, вже є критична кількість компаній у цьому режимі. Тобто ідея вже перемогла будь-які документи. Жоден консервативний чиновник не зможе зупинити «Дія.City»" - наголосив М. Федоров.

Висловився міністр і щодо питання тиску силовиків на бізнес: «Разом із Радою ми працюємо над рішеннями, які будуть моніторити, скільки справ відкривають щодо підприємців, скільки відбувається обшуків тощо. Також буде окрема інформаційна система, де можна буде поскаржитися та оцінити дії правоохоронних органів», - сказав М. Федоров.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
NeProzorro
21.02.2024
А коли відмінять Прозорро і Казначейство ?
Ку NeProzorro
21.02.2024
І Є-бату 😏
1234
21.02.2024
ха-ха-ха
Ірина
21.02.2024
Бухгалтери-бюджетники не бачать сенсу в складанні такої великої кількості різних документів (кошторисів, планів, довідок про зміни, бюджетних запитів).
"Тобто все відразу робить головний розпорядник самостійно, без десятка довідок і документів тощо», - сказав бухгалтер бюджетної установи.
Марина
21.02.2024
ДІЯ.Е-Казна, ДІЯ.Е-Головний розпорядник
NeProzorro Марина
21.02.2024
"Дія. Е-закупівлі" , без жодного паперового протоколу чи обгрунтування, все виключно електронне.
Світлана
19.03.2024
Панове ,прошу поділитись щодо запровадження аутсорсингу в бюджетній установі (спортивному ліцеї)????????
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×