Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.05.17
10400 13
Друкувати
Обране

Вибрані кращі журнали для бухгалтера! Вітаємо вас!

Шановні Бухгалтери!

            Раді повідомити вам, що Видавничий будинок «ФАКТОР» отримав статус-нагороду  «Підприємство року 2016» Міжнародного економічного рейтингу «Ліга кращих»! Ця нагорода є значною подією для нас та вас – передплатників журналів «Бюджетна Бухгалтерія», «Оплата праці», «Місцеве самоврядування», «Держслужбовець», «Податки та бухгалтерський облік», «Бухгалтер 911» та «Бухгалтерський тиждень», . 

            Отже, вибір наших журналів означає, що: 

            • Ти особливий! Всі журнали, які ми випускаємо, а ти, шановний бухгалтер, виписуєш - це найвищий рівень корисної інформації, який не тільки допомагає тобі в роботі, але й виділяє тебе серед твоїх колег.

            • Ти виконуєш свою роботу бездоганно! Ідеальну ділову репутацію журналів офіційно затверджено міжнародною асоціацією «International Rating Association» (Гонконг), європейською авторитетною агенцією «Standard Chartered Rating GmbH» (Німеччина) та національною аналітичною компанією «Summit International Awards» (Україна). 

            • Ти найкращий! Видавничий будинок «ФАКТОР» разом із журналами  став почесним членом бізнес-групи кращих підприємств України об’єднаних Міжнародним економічним рейтингом «Ліга Кращих».

            • Ти надійний робітник! Нагорода є високою оцінкою роботи кожного спеціаліста Видавничого будинку «ФАКТОР», а отже і підтвердженням твоєї кваліфікації. 

            Ми вітаємо вас та горді, що ви разом із нами є часткою цієї важливої історичної події.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
13
Гатченко Елена
23.05.2017
Поздравляю всю команду Издательского дома "ФАКТОР"!!! СПАСИБО ЗА ВАШ ТРУД!!
Светлана
23.05.2017
а соревнование ваще было? )))
Светлана
23.05.2017
или как все у нас делается )))
Валерий
23.05.2017
От всей души поздравляю и спасибо за Ваш труд.Особенно ценен он для бюджетников,без Вас как без рук/ Благодарность огромная.
belka
23.05.2017
Поздравляю Вашу команду с победой!!! Журналы действительно полезные.
Ольга
23.05.2017
От всей души поздравляем с заслуженной наградой! Вы молодцы! Спасибо за Ваш труд, за то, что никогда не отказываете в помощи в такое непростое для нас, бухгалтеров, время! Выписываем "Бюджетную бухгалтерию" и " Оплату труда".
Татьяна
23.05.2017
Поздравляю с заслуженным признанием! Спасибо за ваши статьи, форумы, чат. Спасибо, "Фактор", что помогаешь не только подписчикам, а и нам, бюджетникам-бессребреникам. СПАСИБО!
Океана
23.05.2017
Спасибо вашей команде. Вы поддерживаете нас в трудный период ! Желаю вам процветания и стабильности. И пусть ваш труд оплачивается достойно.
Олена
26.05.2017
Приєднуюсь до поздоровлень! Передплачую видання "Бюджетна бухгалтерія" та "Оплата праці" понад п"ять років із задоволенням. Особлива подяка спеціалістам, які допомагають нам консультаціями за телефоном. Будьте здорові, натхнення вам! Чекаємо нові випуски.
Катерина
26.05.2017
Вітаю весь колектив! Це дійсно заслужена нагорода. Ми виписуємо видання "Бюджетна бухгалтерія" вже багато років, дуже задоволені. Вважаю, що це дійсно краще видання серед всих видань для нас бюджетників. Щиро дякуємо!
Жанна
26.05.2017
Поздравляю мою любимую газету с наградой!!! Мы все вас любим и ждем каждый номер. Спасибо за ваши нужные и полезные материалы, за консультации по телефону и форум. Знайте - Вы для нас как палочка-выручалочка. Успехов Вам и процветания.
Катерина
29.05.2017
Приєднуюсь до поздоровлень! Тішусь Вашими успіхами! Добре що Ви ! Нових звершень!
Инна
05.06.2017
Спасибо за Ваш труд! Поздравляю весь ваш коллектив. Желаю дальнейших успехов, достойной оплаты, мира и удачи во всем.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×