Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.04.15
1038 0
Друкувати
Обране

Відтепер ВНЗ самостійно визначатимуть дизайн, спосіб та місце виготовлення документів про вищу освіту

Відповідно до статті 7 Закону України "Про вищу освіту" Кабінет Міністрів України постановою «Про документи про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка» від 31 березня 2015 року № 193 унормував порядок виготовлення документів про вищу освіту у 2015 році.

Окрім того, встановлено граничну вартість виготовлення документів про вищу освіту державного зразка у розмірі двох неоподаткованих мінімумів доходів громадян – 34 гривні (у 2014 році ця сума становила 79 гривень).

На виконання Закону України «Про вищу освіту» також затверджено перелік інформації, яка повинна міститися в документах про вищу освіту (наукові ступені) державного зразка.

Відтепер, всі питання, пов’язані із визначенням технічного опису бланків документів про вищу освіту (наукові ступені), їх дизайну, способу та місця виготовлення, визначаються вищими навчальними закладами самостійно.

Міністерство освіти і науки затверджує форму документа (зміст викладу відповідної інформації) та взаємодію вищих навчальних закладів  з Єдиною державною електронною базою з питань освіти у процесі формування реєстраційного номеру документа про вищу освіту (наукові ступені) в зазначеній базі.

Таким чином, питання виготовлення документів про вищу освіту (наукові ступені) децентралізовано.

За матеріалами МОН

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі