Інформація по темі "" | Публікації по тегу
14.07.17
12520 14
Друкувати
Обране

Вітаємо з Днем бухгалтера

Дорогі колеги, вітаємо вас з Днем бухгалтера!

Ви виконуєте таку роботу, яку складно переоцінити. Ваша професія важлива, складна, кропітка і разом з тим така необхідна! Тому ми від щирого серця бажаємо вам, щоб ваша праця завжди винагороджувалася вдячністю і допомогою, повагою і, звичайно ж, гідною оплатою.

Нехай у вашому житті будуть тільки світлі будні, побільше радісних сюрпризів і веселих свят. Бажаємо вам добра, здоров'я і добробуту!

Зі святом вас! 


 

Привітайте своїх колег за допомогою нашого сервісу поздоровлень 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
14
Дарина
14.07.2017
Щиро дякую!
Оли4ка Андреевна
14.07.2017
Щановні колеги, вітаю всіх вас зі нашим професійним святом!Бажаю всього найкращого, щастя, любові і всього найкращого!
Лариса
14.07.2017
Дякуємо! Користуючись нагодою, хочу привітати нашого головного бухгалтера - Олену Миколаївну з Днем народження - 16 липня! Здоров’я, удачі, наснаги в роботі, гідної зарплати і кохання!
Адміністрація Лариса
14.07.2017
Привітайте своїх колег за допомогою нашого сервісу поздоровлень https://goo.gl/WWJCgD
Лара
14.07.2017
Пусть вас хоть сегодня заметят, оценят нелёгкий труд! Пусть всех вас в приказе отметят и премии всем вам дадут!!! С Днём бухгалтера, коллеги!!!!!!!
Бухгалтер Лара
14.07.2017
Хай лиш працює М.е.док і Соната і неважливо яка вже зарплата,ПДФО,ЄСВ,ПДВ,добре що хоч інтернет іще є; каса,фактичні,фін результат…понаднормовано ,і…без зарплат…і без юриста…без секретаря,тендерний комітет-це по факту теж я; і кадровик й пол в бухгалтерії мию…хто Я? Сама уже не розумію!Плани,кошториси,довідки змін…Хто я? Бухгалтер? Ні,круче!-НАЧ.ФІН !План закупівель і договора,і оприлюднення в строки-теж я. Курганюку нарахую зарплату,звіт з ЄСВ через Сонату...Господи,нащо я все це умію.Хто я?Скажи…Я не розумію…Працюю в декреті,і в інтернеті,і «удаленно»якщо не в кабінеті. Навіть заплакати сил вже немає….Може в Фінляндію,на збір урожаю?...А як же без мене прозоро й е-дата? й16 липня-День бухгалтера-свято?..О,північ будильник щойно пробив…З святом КОЛЕГИ !!! Здоров’я і сил!
Татьяна Бухгалтер
17.07.2017
Да, дійсно, крик душі...Автор - талант! Все - в тему! Одразу видно, що створювалось не в Міністерстві соціальної политики або Мінфіні...
Марія Бухгалтер
17.07.2017
Супер!Це точно за НАС! Дуже підняли настрій, я шефу прочитала!
анна Бухгалтер
15.07.2017
класний віршик
Марина
14.07.2017
Щиро вітаю Вас, шановні колеги, зі святом! Бажаю з легкість долати нові й нові вершини в професійній діяльності, ніколи не розчаруватися в нашій дуже важливій і потрібній професії. І дуже хотілося б, щоб, нарешті, роботу бухгалтера гідно оцінили наші можновладці. Щоб їхнім нам ПОДАРУНКОМ стала хоча б надбавочка за вислугу років :-)
Ірина
14.07.2017
Щиро Дякую!!!!
Наталія
14.07.2017
Дякуємо!!!
Елена Гатченко
16.07.2017
Всю команду издательского дома Фактор -можно даже сказать семью- поздравляю с ДНЕМ БУХГАЛТЕРА!!!!! Спасибо за ваши журналы, статьи, консультации !!!Благодаря вашему труду мы можем чувствовать себя уверенно в потоке постоянно меняющегося законодательства. Желаю всем крепкого здоровья, благополучия,мира, новых интересных статей и читателей !!!СПАСИБО ЧТО ВЫ ЕСТЬ!!!
Елена Гатченко Елена Гатченко
16.07.2017
И всех коллег бухгалтеров-тружеников поздравляю с ПРАЗДНИКОМ!! !Желаю нам всем поменьше работы, изменений в законодательстве, уважения, признания важности нашего труда, достойной зарплаты и больше времени уделять себе и семье!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×