Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.03.17
8444 14
Друкувати
Обране

Вітаємо з 8 березня!

Дорогі жінки, прийміть наші щирі вітання з чудовим святом весни, краси, жіночності - з 8 березня!

Дорогі жінки, прийміть наші щирі вітання з чудовим святом весни, краси, жіночності - з 8 березня!

Будь-кому з вас знайомий ефект «ранкової білки в колесі». Всіх розбудити, нагодувати, напоїти, зібрати, проводити. Та ще й самій виглядати, як королева: ні, ця блузка не підійде і ця теж, а ось ця якраз, трохи косметики, маніпуляції феном, крапельку духів, хода від стегна - і ти вже в польоті! Ти вже не білка - ти райський птах!!!

Бажаємо завжди пурхати, а не бігти, щиро посміхатися, а не створювати видимість, відчувати гармонію і баланс з собою. Пам'ятайте: Кожна жінка - королева! З малих років - наймудріша, найдобріша, сама передбачлива.
Пам'ятайте: Королеви в операції не вступають.
Тому не дозволяйте робочії рутині, божевільному темпу сучасного життя і величезній кількості справ, затягнути вас і змусити забути про ваше справжнє призначення - бути щасливою та прикрашати цей світ!

Дорогі жінки, прийміть наші щирі вітання з чудовим святом весни, краси, жіночності - з 8 березня!

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
14
Тетяна
07.03.2017
Дякуєм! Щірі вітання та найкращі побажання жінкам та дівчатам, які забезпечують роботу найкращого нашого помічника - цього сайту !
оксана
07.03.2017
Спасибо! Всех с праздником. Весеннего настроения!
Валентина
07.03.2017
Дуже гарне привітання! З святом дорогі наші жінки!!!
Валентина
07.03.2017
Дякую за дуже гарне привітання. Любі жінки та дівчата цього прекрасного сайту вітаю, вітаю, і ще раз вітаю з святом. Хай вальсом закружать для вас гарні слова. Зірками щоб щастя вас осипало , щоб аж запаморочилася голова. Кохання палкого без меж і країв. Янгола вам охоронця.
Віка
07.03.2017
Які гарні слова, як влучно вони розкривають зміст слів - ЖИТТЯ ЖІНКИ!!! Дякуємо Вам за таке щире і значуще в житті привітання, побажання!!! Безмежно вдячні Вам за Вашу працю, яка суттєво полегшує нашу роботу!!! В День 8 Березня і завжди: міцного здоров'я Вам, добра, миру і простого жіночого щастя!!!
Руслана
07.03.2017
Посміхніться! Тане сніг, Щастя падає до ніг, Нині Ваш весняний день Квітів, сонця і пісень!
Наталія
07.03.2017
Дякую! Дуже зворушливо та приємно!Від усієї душі всіх жінок вітаю з Днем Весни- 8 Березня! Краса і розум у Вас є (бухгалтером в наш час не так просто і працювати).Бажаю щастя всім Вам, натхнення,злагоди і доброботу та КОХАННЯ без меж!
Ромео
07.03.2017
Вітаю, дорогі жінки з святом 8 березня!!! Кохайте і будьте коханими!!!!!
Люба
07.03.2017
Шановні жінки вітаю Вас зі святом - 8 Березня!!! Бажаю здоров"я, кохання, терпіння,щоб дебет дорівнював завжди кредиту...здійснення Ваших мрій. і щоб одна мрія здійснилася підтримайте петицію про надбавку за вислугу років бухгалтерам..я недумаю що нас в Україні назбирається 25000 тисяч.чи Вас шановні сьогодні задовільняє заробітна плата на рівні прибиральниці?
ксеня
07.03.2017
Дуже дякую! Незвичайне привітання ,яке розкриває жіночі буденні проблеми.Всіх теж зі святом.
Катерина
07.03.2017
Найкращі слова привітання за сьогоднішній день!!! Ці слова та Богу у вуха, щоб дійсно збулися побажання! Щиро дякуємо! Зі святом дорогі жінки!
Аурика
07.03.2017
Дякую. Спасибо. Мулцумеск.
Коля
08.03.2017
А було тут так багато балачок, що 8 березня буде робочим днем... І я ще тоді казав, що жодного вихідного не відмінять , хіба що можуть перенести на інший день та змінити назву . Більш того, кількість неробочих днів на протязі року буде зростати. Згадайте хоча б день захисника вітчизни, який раніше був робочим , а тепер став вихідним. І що із того, що його перенесли на інший день?
Бухгалтер Коля
13.03.2017
Да, ти, шо. Може вже знаєшь на який перенесуть?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×