Інформація по темі "" | Публікації по тегу
30.08.19
7076 1
Друкувати
Обране

Все більше і більше підприємців почали обирати 1С онлайн

Мати всю інформацію для роботи під рукою і користуватися нею в будь-який час доби - мрія будь-якого сучасного фахівця.

1С онлайн - це та ж 1С, яка зберігається не на комп'ютері, а в мережі, в так званій «хмарі». Саме за рахунок цього хмарна 1С є кращим рішенням для роботи і зберігання великого обсягу інформації. 

Переваги 1С в хмарі.

Хмарне рішення дозволяє бути ефективним, мобільним і впевненим у надійному захисті даних підприємства. Робота в 1С онлайн дає можливість:

  • постійного доступу до інформації з будь-якого пристрою (ноутбука, смартфона і ін.), в будь-який час (робочий і неробочий), в будь-який час доби;
  • мати всю інформацію для роботи та звітності завжди під рукою та позбавитись від необхідності носити з собою фізичні носії (флешки, диски);
  • економити грошові кошти, адже якщо скласти всі витрати - на придбання ліцензії, обслуговування штату айтішників і власного сервера, оплати оновлень, то робота в 1С онлайн виявиться в 10 разів дешевшою від звичайної стаціонарної версії;
  • надійно зберігати інформацію без будь-яких збоїв, в разі поломки комп'ютера вся інформація залишається в повному обсязі та доступна з будь-якого іншого пристрою; 

Плюси очевидні і більше 80% бухгалтерів України вже зробили свій вибір на користь хмарного рішення 1С. Хочете спробувати? 

Обирайте 1С онлайн у компанії Rentsoft.

Компанія Rentsoft дає можливість спробувати хмарну 1С безкоштовно протягом місяця. Це дуже зручно для користувачів, які вирішили перейти з локальної версії 1С в онлайн. У разі прийняття позитивного рішення про перенесення роботи в 1С онлайн, фахівці компанії Rentsoft перенесуть дані користувача в хмару безкоштовно! 

Тим, хто вирішив одразу почати роботу в онлайн версії 1С, також надається безкоштовний пробний місяць для того, щоб оцінити, наскільки комфортно працювати в режимі онлайн. 

Компанія Rentsoft надає в оренду всім бажаючим до 5-ти конфігурацій 1С онлайн на вибір, за вартістю 1-ї конфігурації! 

Представники компанії Rentsoft оперативно реагують на будь-які складнощі у роботі з програмою і забезпечують технічну підтримку в будь-який час доби. Крім техпідтримки, фахівці Rentsoft з радістю проконсультують з питань бухгалтерського обліку, оподаткування, менеджменту підприємства. 

Компанія Rentsoft пропонує лише ліцензійне програмне забезпечення, щоб користування програмою було не лише без збоїв, а й безпечним з правової точки зору, при цьому пропонуючи найнижчу ціну на ліцензійне ПЗ на ринку України.

Свої сервери компанія Rentsoft розміщує в одному з найбільш надійних європейських дата-центрів, що забезпечує максимальний рівень захисту даних кожного користувача.

Щоденне резервне копіювання (бекапи) даних дозволяє кожному користувачеві бути ще більш впевненим у надійності їх збереження і відновлення в разі потреби. Кожен користувач може щомісяця отримувати вивантаження даних своєї бази абсолютно безкоштовно, за запитом до свого персонального менеджера в Rentsoft. Це дозволить мати повну інформацію по своїй компанії для прийняття управлінських рішень. 

Що обрати?

Компанія Rentsoft пропонує своїм користувачам найрізноманітніші конфігурації хмарної 1С:

  • 1С Бухгалтерія онлайн
  • 1С Підприємство
  • 1С Управління невеликою фірмою (УНФ)
  • 1С Управління торгівлею
  • 1С Роздріб
  • 1С Управління торговим підприємством (УТП)
  • 1С Зарплата і управління персоналом (ЗУП). 

В каталозі Rentsoft ви також можете обрати - сервіс для перевірки контрагентів в 1С:Підприємство - «Контрагент Інформ», підключення сервісів подання електронної звітності та документообігу «M.E.Doc», «FREDO», орендувати «Microsoft Office Standart» та «Office 365 ProPlus».

Співробітники компанії Rentsoft з індивідуальним підходом до кожного користувача допоможуть підібрати конфігурацію 1С онлайн та будь-яке допоміжне програмне забезпечення, щоб повністю задовольнити потреби будь-якої компанії.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Юрій
05.09.2019
Гроші не пахнуть? Указ Президента № 133/2017 вже не діє?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі