Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.10.18
7471 7
Друкувати
Обране

Як бути активною працюючою жінкою і виглядати свіжо і красиво 24/7?

Прагнення доглядати за собою і добре виглядати – це здорове ставлення до себе і природне бажання кожної жінки. На жаль, цей стан часто виникає тільки перед святами або важливими подіями в житті, але жінки повинні бути красивими і доглянутими завжди, не забувати про це навіть в сірі будні.

Універсальний рецепт краси

 

Насправді для того, щоб бути красивою не так вже й багато потрібно:

  • Полюбіть себе і ставитеся до себе з належною повагою. Давайте проведемо простий тест – вранці подивіться на себе в дзеркало. Можна з упевненістю сказати, що далеко не все, що в ньому відображається, вас влаштує. Напевно, виникло бажання щось поліпшити, наприклад, змінити форму брів або перефарбувати волосся – це абсолютно нормальна реакція і конструктивний підхід. Але можливий і інший варіант – дивлячись на себе в дзеркало, ви думаєте, що виглядаєте гірше, ніж подруга або турбуєтеся про те, що скажуть колеги по роботі про вашу нову зачіску. Важливо бути красивою насамперед для себе, а не боротися за відповідність стандартам. Можна сісти на дієту, проводити півдня в спортзалі, навчитися робити супер професійний макіяж, але все це не принесе вам радості і задоволення, оскільки робиться це не для себе, а для того, щоб бути такою як хтось інший.

  • Проаналізуйте своє харчування і спосіб життя. Нерегулярний прийом їжі, смажене і жирне, надмірне захоплення солодощами, хронічне недосипання, шкідливі звички призводять до збоїв в роботі організму, які відображаються на нашому образі. Наприклад, тьмяний колір обличчя викликається браком свіжого повітря, низькокалорійною дієтою, відсутністю в раціоні овочів і фруктів, курінням, безсонням.

  • Зверніть увагу на свою поведінку і манери. Почніть з виразу обличчя – воно повинно відображати внутрішній спокій, а насуплені брови і стиснуті губи надають напружений, стурбований вигляд. Намагайтеся контролювати ці звички і швидко позбавлятися від них. Розправлені плечі і злегка піднятий підборіддя створюють позитивний настрій, підвищують самооцінку. Сидіти і ходити згорбившись, опустивши голову, дивитися в підлогу – викликатиме у тебе самої негативні емоції і депресивний стан.

Діловий макіяж – елегантна прикраса в рамках дрес-коду

Для краси немає другорядних деталей. У жіночому вигляді кожен елемент набуває особливого значення, але саме особа є центром створеного образу. Правильно виконаний макіяж допоможе приховати певні недоліки і підкреслити кращі сторони. Макіяж виконується з різними цілями і може бути повсякденним і вечірнім.

 

 

Більшу частину свого часу сучасна жінка проводить на роботі, тому зупинимося докладніше на діловому макіяжі. Він є різновидом повсякденного макіяжу, але відрізняється строгістю виконання, а також обмеженістю використовуваних яскравих відтінків. З урахуванням цих особливостей вибираємо на сайті Makeup необхідні косметичні засоби:

  • матовий тональний крем для вирівнювання кольору обличчя;
  • рум'яна для додання обличчю свіжості, можуть також візуально скорегувати його форму;
  • консилер для маскування пігментних плям, кіл під очима, прищів і дрібних мімічних зморшок;
  • олівець, туш або тіні для брів, які допоможуть правильно їх оформити і надати насичений відтінок;
  • тіні базових відтінків, які підкреслюють колір ваших очей;
  • туш для вій коричневого або чорного відтінку для виразного погляду;
  • олівець для очей або рідка підводка для чіткого виділення контуру, промальовування графічних стрілок;
  • помада для акценту на губах, яка також буде захищати від обвітрювання;
  • пудра для фіксування макіяжу і матування проблемних ділянок, якщо ви власниця жирної шкіри.

Пропонований список містить обов'язковий мінімум косметичних засобів, які повинна мати в своєму арсеналі кожна жінка.


 

Магія очей і губ

Секрет успішного макіяжу багато в чому залежить від правильної розстановки акцентів. У діловому макіяжі зазвичай підкреслюються очі. На цьому наголошували учасники виділяє інтелектуальну складову образу і дає зрозуміти оточуючим, що перед ними наглядову, вміє слухати співрозмовник, здатний легко розпізнати думки і настрій свого візаві. Подібний макіяж вимагає ретельного опрацювання контуру брів, оскільки вони мають великий вплив на вираз обличчя. Помаду вибираємо м'яких, природних відтінків, а якщо ваші губи мають виразний колір від природи, можна обмежитися живильним бальзамом. Тіні – світло-сірі або світло-коричневі, можлива комбінація декількох відтінків.

Значно рідше в діловому макіяжі акцентується увага на губах. Оскільки такий макіяж підкреслює чуттєвість і емоційність образу, для ділового стилю він не доречний. Але все-таки бувають винятки. Яскраво окреслені губи привертають увагу до того, що говорить, змушують зосередитися на інформації, яку він передає. Таким прийомом користуються викладачі, диктори, лектори. Але важливо дотримати почуття міри, оскільки яскраво-червоний колір часто оцінюється як агресивний і викликає.


Останнім часом набуває поширення макіяж без виражених відтінків. У цьому макіяжі також присутні матування і корекція кольору, виділяються брови і вилиці, але очі і губи оформлені в м'яких, природних відтінках. Такий варіант особливо підходить для літа, коли сонце надає фарбам певну насиченість, а в похмуру погоду він може здатися невиразним.

Правильний догляд за собою, щоб добре виглядати постійно, може зажадати певних зусиль і витрат часу, якого і так не вистачає. Головне – вчасно зібратися і бути красивою не для кого-небудь, а для самої себе.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
Вера
22.10.2018
Я не очень люблю рекламу, но эта полезная. Я недавно попробовала заказывать с этого сайта. Заказала тушь хорошую. Получилось дешевле чем в Еве. Большой их плюс, что доставка бесплатная. Курьер Мист Экспрес принес домой через 3 дня. Так что рекомендую.
Інесса
22.10.2018
Я тоже заказываю косметику на этом сайте, качество хорошее очень.
Виктория
22.10.2018
А я никак не рискну заказать, посмотрела и цены действительно ниже магазинных, может и попробую сейчас
Марина Виктория
23.10.2018
Я завжди там купую. Ціни нормальні, нижче Єви, і доставка 2-3 дні до офісу. Гроші віддаю кур'єру тільки коли перевірю, що все на місці і норм стані.
Іннуля
22.10.2018
В першу чергу потрібна гідна заробітна плата. А то отримав і думаєш туш замовити, чи на хліб залишити!?
Аліна
23.10.2018
краса повинна бути в душі і серці. І ніяка помада і туш Вас не зроблять красивою якщо справи Ваші приносять біль іншим.
Тетяна
29.10.2018
Нарешті корисна стаття!!!!.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×