Інформація по темі "" | Публікації по тегу
05.07.22
2423 9
Друкувати
Обране

Як обрати програмне забезпечення для своєї установи. Покроковий чек-лист

На днях ми отримали лист від підписниці: "Доброго дня! Планую впровадити програмне забезпечення для бухобліку, для нашої установи. Підкажіть, на що звернути увагу? У нас дошкільний навчальний заклад."

Відповідаємо:

Якщо у вас дошкільний навчальний заклад, то для вас важливим буде розрахунок з контрагентами, облік МШП, облік ОЗ, позабалансовий облік. Також вважаю для вас важливим буде безоплатне отримання ОЗ, ІНМА, МШП, запасів.

Все це є у платформі "FIT-Бюджет". На нашу думку, досить важливо зрозуміти чи підійде така програма саме вам, тому що ми розуміємо, що ніхто не хоче витрачати багато часу на вивчення якоїсь документації та розбиратись в технічних особливостях.

В платформі "FIT-Бюджет" є дуже зрозумілий відео-посібник, де наглядно показано, як і що робити. До того ж, його ідейний керівник - в минулому працівник казначейства, який володіє всіма тонкощами зсередини і  знає, що потрібно саме бухгалтерам бюджетної сфери.

І ще один момент - у програми дуже потужна онлайн-підтимка, яка

завжди на зв'язку та готова "за руку" провести Вас по всіх важливих моментах. Підтримка працює як в онлайн-режимі, так і з можливістю допомоги по телефону.

До речі, не важливо, чи користувались Ви до цього якимось програмним забезпеченням. В особистому порядку ми можемо допомогти з переносом  інформації з інших програмних продуктів, тим самим забезпечивши плавний перехід.

І є ще один дуууже суттєвий момент, який у наш час набув особливого значення. Ви не прив'язані до свого робочого місця та можете працювати хоч з дому, хоч з іншого міста, хоч з-за кордону. Навіть з телефона. Ніяких обмежень! Все, що потрібно, це пристрій та інтернет. 

Отже, резюмуємо:

  1. Чи підійде це програмне забезпечення для дошкільного навчального закладу?

Так, підійде. Всі неохідні операції ви зможете робити у платформі "FIT-Бюджет". Якщо у вас інша установа,  напишіть про неї у коментарях, ми зробимо аналіз та відповімо, чи підходить вам ця платформа

  1. Як зрозуміти, чи підходить програма саме мені?

Ви можете БЕЗКОШТОВНО спробувати попрацювати у програмі FIT-Бюджет, пройшовши швидку реєстрацію. Ви відразу відчуєте "ваше" це чи ні.

  1. Я користуюсь іншою програмою, може спробувала би, але важко наважитись, як тільки уявлю, що потрібно починати все спочатку

В індивідуальному порядку ми допомогаємо кожному клієнту зберегти максимум можливої інформації та зробити процес переходу максимально простим.

  1. Я не впевнена, що мені взагалі це потрібно?

Безумовно, вирішувати вам. Але технології не стоять на місці. Це дійсно полегшує роботу бухгалтера. Не тільки тим, що багато процесів відбувається автоматично, після внесення ваших данних. А і тим, що в кілька разів знижується вірогідність помилок. А Ваш час на пошук помилки та її виправлення багато чого вартий. Не кажучи вже про штрафи, якщо помилку не помітили вчасно. Це Ваша запорука безпеки.

  1. Скільки ж це коштує?

Є декілька пакетів.

Модуль з роботи з ДКСУ - безкоштовний.

Модуль "FIT-Облік" 7000 грн/рік

Модуль "FIT-Зарплата" 7000 грн/рік

Повний пакет з доступом до всього 12000 грн/рік

Ви можете запитати у коментарях, або зателефонувати та задати всі необхідні питання менеджеру.

Або самостійно залишити заявку на платфому "FIT-Бюджет" та одразу отримати доступ.

До речі, "FIT-Бюджет" - український програмний продукт, ми сплачуємо всі податки, нікуди не подінемося та разом наближаємо перемогу.

Приєднуйтесь та користуйтесь всіма можливостями з вигодою для себе та нашої держави. Давайте наближати перемогу України разом!

FIT-Бюджет - бухгалтерія бюджетної установи в одній онлайн-платформі

 

 

П.С. Якщо ви все ще вагаєтесь або вас щось стримує від того щоб спробувати напишіть в коментарях або на пошту office@fit.com.uaБудемо дуже вдячні за зворотній зв'язок. Бо нам хочеться допомогти кожному відчути різницю в роботі! ❤

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
9
Ліна"ліцей
05.07.2022
Ми ліцей, заклад освіти. І тут специфіка роботи своя, особливо з нарахуванням заробітної плати. Також я особисто була новачком у бюджетній бухгалтерії. Була можливість спробувати інші програмні засоби, які встановлювалися безпосередньо на компютері, потребували постійного обслуговування. У січні 2022 року виникла проблема з імпортуванням кошторисів та планів асигнування з програмки, яку надає казначейство і я почала користуватися безкоштовним модулем "Казначейство". Тут хочу сказати величезне спасибі спеціалістам за допомогу у налаштуванні. Пізніще ми вирішили придбати модуль"Бухоблік" і ні разу не пошкодували про це рішення. Навіть коли почалася війна, доступ до програми був безперервним, як і підтримка. Про зручність доступу годі й казати, справді, деколи досить телефона, щоб виконати роботу. Зараз я користуюся програмою "Фіт Бюджет" і щиро дякую її розробникам та спеціалістам, які постійно приходять на допомогу. Рекомендую тим, хто все ще вагається з переходом, спробуйте, не пожалієте)))
Ірина, маркетолог FIT-Бюджет Ліна"ліцей
05.07.2022
Ліна, дуже дякую за такий відвертий відгук!
Саме заради цього ми і працюємо. Щоб кожен бухгалтер зміг оцінити простоту та зручність у рботі з платформою transparent_pxl.png
Юлія
05.07.2022
Підійде програмне забезпечення для обліку у КНП?
EVGENIY Юлія
05.07.2022
Нажаль ні, КНП зараз це не бюджетні установи, ми на даному етапі створили продукт саме для бюджетних установ
Тетяна
08.07.2022
Доброго дня. Чи є можливість автоматично формувати об'єднаний звіт в Повному пакеті?
EVGENIY Тетяна
09.07.2022
Да
Людмила
31.10.2022
Доброго дня ,Ваша програма підійде для ДЮСШ? Яка вартість наразі Вашої програми?Дякую.
EVGENIY Людмила
31.10.2022
Так, чудово підійде для ДЮСШ нами вже користуються деякі ДЮСШ, вартість вказана на сайті https://fit.com.ua
Тамара
10.02.2023
чи підійде для комунальної установи "ЦЕНТРАЛІЗОВАНА БУХГАЛТЕРІЯ" селищної ради, яка заключа є договори на обслуговування шкіл, садочків, культури
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі