Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.03.23
2094 0
Друкувати
Обране

Забудьте про ризики: оберіть українську програму FIT-Бюджет для бюджетних установ

Чи відчуваєте ви, що на роботі занадто багато обов'язків, ви не отримуєте достатньої підтримки від колег і керівництва, та бажаєте, щоб хтось вас зрозумів та допоміг? Ми розуміємо вас. Ми знаємо про проблеми та задачі, з якими стикаються бухгалтери. Ми створили спеціальний час підтримки один одного. Крім того, ми хочемо запропонувати вам програму, створену спеціально для полегшення вашої роботи.

FIT-Бюджет - це програма, яка забезпечує точний та ефективний бухгалтерський облік бюджетних установ. Ця програма є найкращою у своєму класі завдяки таким особливостям:

  1. Українська програма - безпека та надійність. Ви можете бути впевнені, що отримуєте програмне забезпечення, що відповідає українському законодавству.

  2. Все в одному - функціонал програми покриває всі базові потреби бюджетної установи, включаючи роботу з ДКСУ, бухгалтерський облік, заробітну плату, звітність та експорт даних.

  3. Гнучкість - програма працює онлайн та не потребує встановлення на комп'ютері. Ви можете працювати на ПК, ноутбуці та навіть на планшеті - з будь-якого місця, де є Інтернет.

  4. Автоматичні оновлення - програма оновлюється автоматично та відповідає українському законодавству, що забезпечує Вам спокій та впевненість у своїй роботі.

  5. Підтримка клієнтів - разом із програмою Ви отримуєте консультаційну підтримку, яка допоможе Вам вирішити будь-які складні питання.

Які можливості програма FIT-Бюджет має вже сьогодні

Програма складається з таких модулів:

  •  Робота з ДКСУ
  •  Бухоблік
  •  Заробітна плата
  •  Звітність

Модуль "Робота із ДКСУ" є безкоштовним і містить наступні можливості:

  • формування Кошторисів та змін до них;
  • юридичні та фінансові зобов'язання;
  • платіжні інструкції;
  • створення "Розпорядження про виділення коштів", "Розподілу виділених бюджетних асигнувань" та "Довідки про надходження в натуральній формі";
  • експорт документів у вигляді DBF-файлів для завантаження в казначейську систему СДО ("Клієнт Казначейства - Казначейство").

Звіт "Про виконання Кошторису та зобов'язань" дозволяє проконтролювати освоєння запланованого бюджету установи. Дані із цього модуля можуть автоматично підтягуватись у операції бухгалтерського обліку, тому не потрібно вводити їх вручну.

"Бухоблік" надається як окремий модуль, так і в складі підписки на повний пакет. Він дозволяє вести облік всіх типів об'єктів обліку: основні засоби (ОЗ), нематеріальні активи (НА), інші необоротні матеріальні активи (ІНМА), запаси (З), малоцінні швидкозношувані предмети (МШП). Ви також можете здійснювати позабалансовий облік, облік грошових коштів, зобов'язань, власного капіталу, наданих та отриманих послуг. Проведення нарахувань та утримань заробітної плати, ПДФО, військового збору та ЄСВ можна виконувати як самостійно, так і підтягнути автоматично із документів модуля "Заробітна плата". Окрім стандартних бухгалтерських рахунків, облік ведеться у розрізі додаткових аналітик (джерело фінансування, код коштів і т.п.), що дає можливість отримувати різноманітні зрізи даних у таких звітах, як: "Меморіальні ордери" (№ 1-17), "Головна книга", "Обігово-сальдова відомість" у різних варіантах (по рахунку, видам активів, аналітикам), "Картки аналітичного обліку", інвентаризаційні звіти.

Модуль "Заробітна плата" надається як окремо так і в складі підписки на повний комплект. Дозволяє автоматизовано розраховувати понад 50 видів нарахувань та утримань заробітної плати, серед яких: "Відпускні", "Лікарняні", "Матеріальна допомога", "Простій", "Премії", "Відпустка по догляду за дитиною". Крім цього є можливість самостійно створювати нарахування і налаштовувати їх під потреби Вашої установи. Модуль надає можливість вести графіки робіт та табелі обліку робочого часу, кадрові накази, автоматично розраховувати Аванс, а також суми ПДФО, ЄСВ та "Військового збору". Відомості із даного модуля можна  використати для автоматичного формування проводок в модулі "Облік", а також на їх підставі сформувати необхідні звіти: "Розрахунково-платіжна відомість", "Аналітичний звіт нарахувань ПДФО, ВЗ та ЄСВ", "Особовий рахунок по зарплаті співробітника".

"Звітність" наразі надається безкоштовно. Тут ви можете формувати автоматично - із даних обліку або вручну такі звіти як: "Об'єднана звітність ПДФО та ЄСВ", "Баланс (форма № 1-дс)", "Звіт про фінансові результати (форма 2-дс)" , "Звіт про рух грошових коштів (форма 3-дс)", "Звіт про власний капітал (форма 4-дс)". Всі ці звіти є можливість експортувати у файли XML-формату для подальшого завантаження до електронних сервісів Податкової служби або до інших інформаційних систем.

Не гайте часу на пошук інших програм для бухгалтерського обліку - обирайте FIT-Бюджет та забезпечте собі надійний та ефективний бухгалтерський облік уже сьогодні!

 

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×