Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.11.15
3977 2
Друкувати
Обране

Запрошуємо до форуму працівників бюжетної сфери!

Шановний читач!

Ви - користувач популярного бухгалтерського порталу buhgalter.com.uа, і саме тому ми маємо хорошу пропозицію для Вас. Приєднуйтесь до єдиного в Україні Форуму для бухгалтерів і працівників бюджетних установ.

Так склалося, що в мережі Інтернет вже довгий час існують і розвиваються мільйони різних форумів. Форум - це такий майданчик, де люди, об'єднані спільними інтересами, віком або сферою діяльності вільно спілкуються, обмінюються досвідом та новинами, допомагають один одному порадами або корисною інформацією.

Але ось вузькоспеціалізованих майданчиків для спілкування виключно для працівників бюджетних установ не так вже й багато. А якщо звузити географію до меж України, то навряд чи знайдеться два-три варіанти. Ось чому бухгалтери та інші працівники бюджетних організацій енергійно підтримали ідею створення окремого вузькоспеціалізованого форуму.

приєднуйтесь до форуму працівників бюджетної сфери!

Майже за 2 роки існування до Форуму працівників бюджетних організацій приєдналося більше 22 тисячі користувачів. А це означає, що в числі користувачів нашого форуму представники більш ніж 4000 бюджетних організацій з усіх куточків України.

На Форумі регулярно публікуються:

  • новини законодавства і бюджетної сфери
  • консультації досвідчених експертів
  • обговорюються «найгарячіші» теми працівників бюджетної сфери

 

Приєднатись до форуму

 

Як це працює?

Механізм роботи дуже простий. У розпорядженні наших користувачів 14 експертів з питань бухобліку, оподаткування та місцевого самоврядування видань "Держслужбовець", "Оплата праці", "Місцеве самоврядування", "Бюджетна бухгалтерія". І саме ці експерти абсолютно безкоштовно підставляють своє дружнє та експертне плече, коли у користувачів форуму виникають складні ситуації або невирішені питання.

Ми чудово розуміємо, що працівники бюджетного сектора обмежені в коштах, а тому дозволити собі платні консультації можуть далеко не всі.

За час роботи Форуму експерти дали відповіді на 6512 питань, а це понад 540 текстових сторінок конкретної корисної практичної інформації.

Вражає? Це ще не все!

Ми також регулярно заохочуємо найактивніших користувачів і інформуємо всіх учасників Форуму про вигідні акційні пропозиції від спеціалізованих професійних видань.

Тобто, вступ до компанії учасників Форуму працівників бюджетних організацій не буде коштувати вам ні копійки, а користь, яку він обов'язково принесе вам, може прийняти вражаючий матеріальний еквівалент.

Тому, не відкладайте реєстрацію на Форумі на потім!

Приєднуйтесь прямо зараз!

 Приєднатись до форуму

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
коля
01.01.2016
Головбухи управлінь освіти щомісяця офіційно отримують премії, що у 4-5 разів (!) перевищують їх посадовий оклад.
коля
01.01.2016
Простим спеціалістам раджу: "Подивіться у штатні розписи і ви побачите, що ваш головбух для простих спеціалістів замовляє і отримує в казначействі 50-відсоткову надбавку, а вам дає лише по 20 відсотків. Решту 30 відсотків (а це з кожного спеціаліста) головбух привласнює собі, і отримує її у вигляді вищевказаних премій. Трохи від цих грошей перепадає заступникам."
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі