Інформація по темі "" | Публікації по тегу
13.05.20
4495 5
Друкувати
Обране

За лікарняними через ізоляцію від COVID-19 Фонд компенсує втрачений заробіток

Перелік причин тимчасової непрацездатності, за якими Фонд соціального страхування України здійснює фінансування допомог, доповнено ізоляцією від COVID-19.

За відповідними лікарняними листками Фонд здійснить компенсацію 50% втраченого заробітку незалежно від тривалості страхового стажу, починаючи з шостого дня непрацездатності (перші 5 днів фінансує роботодавець).

Видача лікарняних листків, які є виключною підставою для нарахування зазначених виплат від Фонду, на сьогодні унормована. МОЗ України спільно із ФССУ проведено селекторну нараду з департаментами (управлінням) охорони здоров’я обласних (міських) держадміністрацій щодо оформлення таких документів.

КМУ

Шановні користувачі! Тепер ви можете дізнаватися всі останні новини порталу Бухгалтер.com.ua першими в TELEGRAM і VIBER спільнотах! Більш детально за посиланням.
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
5
Катерина
13.05.2020
Питання. А перші 5 днів(за рахунок роботодавця) по якому відсотку платити?
Катя Катерина
13.05.2020
Платіть так як по законодавству ,згідно стажу і буде правильно...а фонд нехай платить як хоче ......а то їх поймеш,потім штрафи тільки плати..
Катерина
13.05.2020
Фонд не приймає лікарняний лист з причиною непрацездатності -6. Працівник перехворів на коронавірус. Повинно бути причина непрацездатності- 1?
Тетяна Катерина
13.05.2020
Так, причина непрацездатності повинна бути-1
111
13.05.2020
че так рано? еще карантин же не закончился transparent_pxl.png2 месяца упорядочивать документацию, которую можно упорядочить за 3 рабочих дня transparent_pxl.png
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі