Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.08.19
3674 0
Друкувати
Обране

Чи має право військовослужбовець на соціально-побутову допомогу, якщо він перебуває у відпустці для догляду за дитиною?

Чи має право військовослужбовець Збройних Сил України на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, якщо він перебуває у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку?

Матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань може надаватися у встановленому порядку військовослужбовцям, які перебувають у відпустці для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку, крім військовослужбовців строкової військової служби, один раз на рік у розмірі, що не перевищує їхнього місячного грошового забезпечення.

Розмір та порядок виплати матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань встановлюється за рішенням Міністра оборони України виходячи з наявного фонду грошового забезпечення, передбаченого в кошторисі Міністерства оборони України.

Матеріальна допомога виплачується за рапортом військовослужбовця на підставі наказу командира (начальника), а командирові (начальникові) – наказу вищого командира (начальника) за підпорядкованістю із зазначенням у ньому розміру допомоги.

kr.dsp.gov.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі