Інформація по темі "" | Публікації по тегу
28.09.23
3319 3
Друкувати
Обране

Мінсоцполітики пропонує встановити надбавки у 50 та 100% до окладу працівників установ системи соціального захисту населення.

Міністерство соціальної політики пропонує на період дії воєнного стану встановити надбавки у 50 та 100% до окладу для 41 653 працівників установ системи соціального захисту населення.

Про це йдеться у проекті урядової постанови, яку оприлюднили для обговорення на сайті Федерації профспілок України.

Розробники постанови пропонують встановити надбавки фахівцям із соціальної роботи, соціальним працівникам, соціальним робітникам, молодшому медичному персоналу, методистам, психологам, соціальним менеджерам, а також фахівцям з соціальної роботи та практичним психологам Київського обласного центру соціальних служб. 

Доплату працівникам надавачів соціальних послуг комунального сектору пропонують встановити у граничному розмірі до 100% посадового окладу, а соціальним менеджерам, фахівцям з соціальної роботи та практичним психологам Київського обласного центру соціальних служб – у граничному розмірі до 50% посадового окладу.

У річному виразі загальна сума цих надбавок складе 2,6 мільярди гривень.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Бух ЦСС
28.09.2023
Нічого не маю що до підвищення надбавок фахівцям тільки коли звернуть увагу на бухгалтерів які ведуть нарахування тім фахівцям. У нас немає ні виплат за вислугу років як у фахівців та психологів,ні інших надбавок. Посадовий оклад менше ніж мінімалка , надбавка за складність (кіт наплакал) та копійки премія як що буде "ласка" керівника
Економіст
28.09.2023
А чим їх робота більш відповідальна ніж у інших працівників?? Скільки можна тільки їм усі надбавки ?? Повністю згодна із попереднім коментарем 100% Працюю у цій сфері вже 7 років економістом, і я скажу, що не сильно вони переробляються....відповідальність не така як у бухгалтерів!!! Коли звернуть увагу вже на інших працівників??
Андрій
29.09.2023
Підтримую коментарі колег коли вже згадають про бухгалтерів бюджетних установ
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×