Інформація по темі "" | Публікації по тегу
30.07.18
55474 6
Друкувати
Обране

Оновлено форму Протоколу комісії (уповноваженого) із соцстрахування на підприємстві

У зв’язку зі змінами в законодавстві вже давно назріло питання оновлення Положення про комісію (уповноваженого) підприємства, установи, організації із загальнообов’язкового державного соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та витратами, зумовленими похованням, затвердженого постановою Правління ФСС з ТВП від 23.06.2008 р. № 25.

Тож нарешті реорганізований ще минулого року Фонд соцстраху затвердив нове Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв'язку з тимчасовою втратою працездатності (постанова Правління ФССУ від 19.07.2018 р. № 13). Його норми запрацюють як тільки документ опублікують в офіційній пресі.

Відмітимо, що як і передбачалося, із функцій комісії (уповноважених) із соціального страхування вилучено такі: виділення путівок до санаторіїв та (або) санаторіїв-профілакторіїв застрахованим особам і членам їх сімей; виділення путівок до дитячих оздоровчих закладів; надання соціальних послуг із позашкільного обслуговування з дітьми застрахованих осіб; виділення новорічних подарунків, оскільки Законом № 1105 це не передбачено.

Враховано в новому Положенні зміни найменування страховика на Фонд соціального страхування України, а також його робочих органів.

Також затверджено нову редакцію протоколу засідання комісії із соціального страхування (рішення уповноваженого).

www.interbuh.com.ua

 

Страхова компанія «УКРФІНСТРАХ» вже понад 10 років гарантує найвищий рівень виконання своїх зобов’язань. Ви можете обрати якісне страхування за різними напрямами. Також є популярним особисте страхування, обумовлене тривалим співробітництвом з туроператорами України та за кордоном. Ми пропонуємо взаємовигідні стосунки з клієнтами та партнерами.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
6
Олена
31.07.2018
А чи потрібно перезатверджувати наказ про створення комісії?
Питбуль
03.08.2018
Где найти нормальный образец в ворде? Скачал один образец, а там вверху справа не заполнены разделы "Додаток" и "До Положення". И чем отличается новый протокол от старого?
Ганна Питбуль
09.08.2018
Допоможіть, де ви знайшли новий бланк протоколу
Катерина Ганна
20.08.2018
Див. на офіційному с сайті http://www.fssu.gov.ua/fse/control/main/uk/publish/article/958640
Катерина Катерина
20.08.2018
в кінці постанови є "Додаток до положення"
Питбуль Питбуль
03.08.2018
Всё нашел, сообщение неактуально
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×