Інформація по темі "" | Публікації по тегу
27.06.19
4756 0
Друкувати
Обране

Оплата праці / червень / 2019 / № 12

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Оплата праці за червень 2019 р. №12, до вашої уваги зміст номеру

Оплата праці, червень, 2019/№ 12

Працівникам ОМС підвищили посадові оклади та надбавку за ранг!

З 1 липня 2019 року збільшиться розмір прожиткового мінімуму

Бухгалтере, пам’ятай!

Щодо строків виплати відпускних Лист від 14.06.2019 р. № 920/0/206-19

Чи можна виплачувати відпускні педагогам частинами У листі від 14.06.2019 р. № 920/0/206-19, що коментується, Мінсоцполітики відповіло на наш запит про строки виплати відпускних педагогам. У чому його особливість?

Щодо розрахунку лікарняних Лист від 11.06.2019 р. № 311/0/247-19

Працівник брав участь у виборах на платній основі: як розрахувати допомогу в «поствиборний» період Лист Мінсоцполітики від 11.06.2019 р. № 311/0/247-19, що коментується, — це відповідь на наш запит. Питання полягало в такому: як розрахувати лікарняні/декретні, якщо до розрахункового періоду входить період, коли ваш працівник за основним місцем роботи не працював, а брав участь у роботі виборчої комісії на платній основі (!).

Працівниця-новачок йде в декрет З 1 липня 2019 року працівниця, яка працює в нашій сільраді лише 4 місяці (березень — червень 2019 року), йде у відпустку у зв’язку з вагітністю та пологами. У кожному з цих місяців їй була нарахована загальна сума зарплати в мінімальному розмірі — 4173 грн. Які обмеження за сумою допомоги треба врахувати в цій ситуації для працівниці-новачка? Чи потрібно для розрахунку декретних вимагати в працівниці довідку № ОК-7?

Переплатили лікарняні: як виправити ситуацію Ви виявили помилку в нарахуванні лікарняних (декретних)? Наша порада: швидше виправіть. У будь-якому разі це найкраще з того, що ви можете зробити до початку перевірки. Адже таким чином можна уникнути штрафних санкцій. Помилка в розрахунку лікарняних (декретних) може призвести або до переплати лікарняних, або до заниження суми лікарняних. У цій статті ми розберемо, що потрібно робити в першому випадку — у разі переплати.

Сторновані лікарняні: ЄСВ-звіт Працівниці (без інвалідності, основне місце роботи) в травні 2019 року були нараховані лікарняні за період непрацездатності, що тривала з 17 по 26 квітня 2019 року. У червні 2019 року з’ясувалося, що сума лікарняних була розрахована неправильно через збій у комп’ютерній програмі. Надмірно нараховані: 280 грн. лікарняних і 61,60 грн. ЄСВ. Обидві суми відсторновані у бухобліку в червні 2019 року. При цьому працівниця дала згоду на відрахування з її зарплати надмірно нараховану суму лікарняних.

Компенсація зарплати: виплата боргів у червні 2019 року Якщо роботодавець вчасно не виплатив працівникам зарплату, то він зобов’язаний при виплаті такої заборгованості нарахувати і виплатити компенсацію.

Надбавка за стаж наукової роботи після переходу із ВНЗ до науково-дослідного сектору Доцент ВНЗ ІІІ — ІV рівнів акредитації перейшла на роботу в науково-дослідний сектор на посаду завідувача. Вона має стаж роботи на посадах науково-педагогічних працівників 14 років і 4 місяці. Чи встановлюється їй надбавка за стаж наукової роботи на посаді завідувача науково-дослідного сектору, якщо стажу роботи на посадах наукових працівників у неї немає?

Доплата за науковий ступінь, вчене звання: визначаємо максимальний розмір Який максимальний розмір доплати за науковий ступінь, вчене звання можна встановити науково-педагогічним працівникам?

Перелік матеріалів, опублікованих у газеті «Оплата праці» в I півріччі 2019 року

Перелік матеріалів, опублікованих у спецвипуску «Кадровик» у I півріччі 2019 року

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×