Інформація по темі "" | Публікації по тегу
19.12.19
9007 3
Друкувати
Обране

Про нараховування та виплати вихідної допомоги керівникам та заступникам керівників місцевих державних адміністрацій при звільненні

Закон України «Про місцеві державні адміністрації» є спеціальним законом, який визначає організацію, повноваження та порядок діяльності місцевих державних адміністрацій.

Так, частиною 2 статті 10 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» визначено, що перший заступник та заступники голови районної державної адміністрації призначаються на посаду та звільняються з посади головою районної державної адміністрації за погодженням з головою обласної державної адміністрації.

Відповідно до частини 3 статті 10 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» перші заступники та заступники голів місцевих державних адміністрацій заявляють про припинення своїх повноважень новопризначеним головам місцевих державних адміністрацій у день їх призначення.

Умови надання та розмір вихідної допомоги у разі припинення трудового договору визначено статтею 44 Кодексу законів про працю України, відповідно до якої підстави для виплати вихідної допомоги у разі припинення трудового договору за статтею 10 Закону України «Про місцеві державні адміністрації» не передбачено.

te.dsp.gov.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
НАТАЛЯ
20.12.2019
Ну хоч одна гарна новина
Суд
22.12.2019
Тільки чомусь Вінницький суд так не вважає https://youcontrol.com.ua/ru/catalog/court-document/77852019/
Бред
23.12.2019
Бред
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі