Інформація по темі "" | Публікації по тегу
13.03.15
4657 3
Друкувати
Обране

Скасовано обмеження зарплати в 7 мінімальних зарплат для бюджетників та держслужбовців!

З 1 квітня 2015 року скасовується обмеження на розмір зарплат держслужбовців і бюджетників у 7 мінімальних заробітних плат.

Так, законодавці скасували п. 10 р. III «Прикінцевих положень» Закону України від 28.12.2014 р. № 76-VIII «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України», яким встановлювалось таке обмеження.

Відтак, з 1 квітня 2015 р. максимальний місячний розмір зарплати (грошового забезпечення) народних депутатів України, членів КМУ, прокурорів, працівників державних органів (окрім Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з питань запобігання корупції) та інших бюджетних установ, працівників НБУ, суддівської винагороди не буде обмежуватись 7 розмірами мінімальної зарплати (або  10 розмірами — при скороченні чисельності працівників).

Такі зміни затверджені Законом України від 02.03.2015 р. № 213-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо пенсійного забезпечення», який набирає чинності із 01.04.2015 р.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Володимир
16.03.2015
УРАААААА! Ми підвищимо собі зарплату за рахунок обрізаної пенсіонерам пенсії 15% (депутати, урядовці...) СХАМЕНІТЬСЯ. БУДЬТЕ ЛЮДИ, БО ЛИХО ВАМ БУДЕ...
Петро
01.04.2015
Схаменіться писаки!!! Не нервуйте людей заголовками! Не змішуйте кілька відсотків високопосадовців з рештою держслужбовців! Це обмеження впливало на зарплату губернаторів із заступниками та ще вищого рівня держслужбовців, а серед бюджетників - хіба що керівників великих вузів, і то не впевнений. Решті, і три мінімалки рідко кому перепадали.
Синица
14.04.2015
Это нашим слугам на бутербротик с икричкой заморской....А мы пенсионеры - небыли богатыми не фиг и начинать...А так хочется их матом послать....но ведь не пойдут - приросли с.....
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі