Інформація по темі "" | Публікації по тегу
16.02.24
2001 0
Друкувати
Обране

ВРУ планує збільшити виплати і пільги мобілізованим та контрактникам

Майбутнє України сьогодні залежить від сильної і боєздатної армії. Держава має подбати про те, щоб досвідчені й професійні воїни, які стоять на захисті держави, хотіли залишитися у лавах Сил оборони навіть після отримання права на демобілізацію чи завершення контракту. А призовники — пройшли належну підготовку до служби у війську.

 

Роман Костенко, Секретар Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки, вважає, що зараз державі необхідна трансформація від армії мобілізованих — до армії професійних мотивованих військовослужбовців. Для цього українським захисникам потрібна дієва та прогнозована система доплат, пільг та гарантій. В центрі уваги - безпосередні учасники бойових дій.

Саме тому він пропонує відповідні зміни до законодавства. Роман Костенко закликає колег підтримати в першому читанні законопроєкт № 11012 та надати свої пропозиції до другого читання.

Також очікується, що до дискусії доєднаються представники Кабміну і Офісу Президента.

Такі питання повинні обʼєднувати всі політичні сили. Цю ініціативу вже підтримало більше 70 народних депутатів із різних фракцій.

Пропозиції коротко описані на слайдах у цьому пості.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×