Інформація по темі "" | Публікації по тегу
20.07.18
30353 11
Друкувати
Обране

З 1 жовтня буде діяти нова заявка-розрахунок на отримання фінансування від фонду соціального страхування

19 липня 2018 року в залі засідань виконавчої дирекції Фонду під головуванням голови правління Фонду Володимира Саєнка відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування України.

На засіданні правління розглянуто перелік важливих нормативно-правових актів з питань статутної діяльності Фонду.

Зокрема, затверджено Програму робіт Фонду соціального страхування України на 2018 рік.

Також затверджено Порядок фінансування страхувальників для надання матеріального забезпечення застрахованим особам у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності та окремих виплат потерпілим на виробництві за рахунок коштів Фонду.

Зокрема, документ з 01 жовтня цього року вводить у дію нову форму заяви-розрахунку і впроваджує систему оперативного інформування роботодавцями про здійснення виплат застрахованим особам шляхом надання Фонду повідомлення. Цей крок дозволить мінімізувати ризик затримок при виплаті допомоги по тимчасовій втраті працездатності та, в подальшому, зменшити навантаження на роботодавців за рахунок спрощення звітності.

Було затверджено Порядок призначення, перерахування та проведення страхових виплат, які Фонд здійснює потерпілим на виробництві та членам їх сімей, привівши його у відповідність до норм діючого законодавства.

Крім того, правління Фонду у новій редакції затвердило Положення про комісію (уповноваженого) із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності.

ФСС

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
11
Інна
20.07.2018
Вам бухгалтерам немає чого робити,от до звітності по ЄСВ нате ще й нову форму заявки-розрахунку із різними своїми приколами.........
Ніна
20.07.2018
через медок можно отправлять?
Вікторія Ніна
28.09.2018
Це дуже складний, а для ФСС просто нереальний процес електронного документообігу із використанням ЄЦП. Ви, що який, медок, вони ще 5 років буду розробляти електронні заявки. Працівники фонду дуже комунікабельні в спілкуванні, того поки будемо насолоджуватися спілкуванням з ними, ще довгий проміжок часу:)
Інна Ніна
20.07.2018
https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-vidnosini/iz-kvitnya-2018-roku-zapratsyuye-onovleniy-poryadok-finansuvannya/ Із усього проекту постанови про оновлення заявки,я думаю,що сама операція відправлення буде найлегшим процесом
Лариса
20.07.2018
Жду не дождусь, когда программисты что то пропишут для отправки через медок. Половина рабочего дня уходит на то, чтобы отвезти заявку в соцстрах.
Андрей Лариса
20.07.2018
Для начала нужно, чтобы Фонд утвердил форматы электронной отчетности.
АННА Андрей
30.07.2018
Как я рада что вас интересуют формиты электронной отчетности......
АННА
30.07.2018
Как вы уже зае......... всеми своими новшествами!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Петро мальдівський
07.08.2018
До всього ще додалось інформування фонду про проведену виплату оікарняних, а звіт як був так і залишився.
Оксана
04.09.2018
Новий бланк заявки, ще + повідомлення тепер у ФСС щомісячно потрібно подавати і звіт залишається. Чию роботу ви спростили? Працівниця ФСС на мої питання про нововведення прокліпала очима.
Наталія
25.10.2018
Мені цікаво, який ,,професіонал,, розробляв нову заявку та ще й в такому ФОРМАТІ????????????? Дати б цьому гаду 50-70 лікарняних і нехай ,, балується,, а зарплату нехай робить ночами...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі