Інформація по темі "" | Публікації по тегу
06.10.20
4188 0
Друкувати
Обране

Особливості здійснення закупівель під час виборчого процесу

Інформаційне управління апарату ВРУ 30 вересня 2020 року опублікувало інформацію щодо законопроєкту, яким пропонується врегулювати питання організації закупівельної діяльності окружними (територіальними) виборчими комісіями (ТВК) для своєчасного матеріально-технічного забезпечення організації та проведення виборів в Україні.

Планується доповнити п. 4 розд. Х «Прикінцеві та Перехідні положення» Закону України «Про публічні закупівлі» новим підпунктом 3.

Цим доповненням буде передбачено, що до 1 грудня 2022 року для здійснення закупівель окружної (територіальної) виборчої комісії може призначатися уповноважена(ні) особа (особи) на підставі рішення такої окружної (територіальної) виборчої комісії відповідно до ч. 10 ст. 33 Виборчого кодексу України.

У цій статті Кодексу зазначено, що ВК або ТВК може на час виборчого процесу залучати на підставі цивільно-правових договорів відповідних спеціалістів, експертів, технічних працівників у порядку, встановленому ЦВК. Проєкт закону зареєстрований за № 4099.

Джерело:
БЮДЖЕТНА БУХГАЛТЕРІЯ ЖОВТЕНЬ, 2020/№ 37
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×