Інформація по темі "" | Публікації по тегу
01.02.16
5737 7
Друкувати
Обране

Відео про засади здійснення державних закупівель

Шановні, друзі, колеги!
З цього року багато хто з розпорядників бюджетних коштів тільки почав застосовувати процедури державних закупівель. Перш за все це стосується органів місцевого самоврядування, яким необхідно у 2016 році здійснювати закупівлі товарів, робіт та послуг для потреби всієї територіальної громади.

 

Вже зараз виникли запитання: якими нормативно-правовими документами керуватися? Яких товарів, робіт та послуг стосуються закупівлі? Які основні вимоги до проведення закупівель? Хто повинен займатися цими питаннями в органі місцевого самоврядування? Яка відповідальність за порушення у сфері держзакупівель?

Для того щоб Ви могли вже зараз отримати відповідь на ці та інші запитання, ми підготували для Вас невеликий відео-курс. Сподіваємось, що цей матеріал допоможе зробити процедуру планування та проведення процедур закупівель простішою та зрозумілішою.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
7
Ольга
01.02.2016
Щиро дякую! Ваше відео вважаю корисним та зрозумілим.
леся Ольга
30.03.2016
підкажіть будь ласка як правильно скласти додаток до річного плану закупівель. додаток складають на суму яка є затвердженна кошторисом в січні 2016р? а коли додають кошти і проводять зміни в кошторисі і також робимо зміни в додатку? друге питання: додаток до річного плану закупівель складаємо на суму коштів виділених з бюджету чи і на суму спецкоштів?
Ірина
02.02.2016
Будь ласка, вкажіть більш детально де саме знаходиться на форумі посібник бюджетний процес та державні закупівлі в органах місцевого самоврядування.
Оксана
02.02.2016
Спасибо. Очень полезная и актуальная тема.
Вікторія
04.02.2016
Найближчим часом такий посібник з державних закупівель викладемо на форумі.
Вікторія
04.02.2016
До речі, посібник "Бюджетний процес та державні закупівлі в органах місцевого самоврядування" знаходяться ось тут http://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=83&t=6282&p=49973#p49973
Наталія
24.02.2016
Я теж не можу знайти посібник. Підскажіть, будь ласка, де він. Дякую
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі