Інформація по темі "" | Публікації по тегу
02.12.19
18100 17
Друкувати
Обране

Здійснювати видатки на інформатизацію стало простіше

Нагадаємо, що раніше в цьому пункті було передбачено, що під час виконання завдань (проєктів) Національної програми інформатизації державні замовники беруть бюджетні зобов’язання та здійснюють платежі за такими завданнями (проєктами) після їх погодження з Генеральним державним замовником у разі, коли їх вартість дорівнює або перевищує 100 тис. грн.

Погодження завдань (проєктів) вартістю меншою, ніж 100 тис. грн., здійснюється шляхом повідомленняГенерального державного замовника за визначеною ним процедурою.

Наразі постановою № 925 (набрала чинності 21.11.2019 р.) цю межу збільшено зі 100 до 500 тис. грн.

БЮДЖЕТНА БУХГАЛТЕРІЯ ГРУДЕНЬ, 2019/№ 45

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
17
Ірина
02.12.2019
бухгалтерам хоть розірвись! Аби всі, хто придумуєх бюджетні запити,бюджетні паспорти, звіти по бюджетних паспортах,розрахунки,довідки змін, плани, програми , які "туплять!",СДО наприклад,всі листи ,законодавчі акти...Ось хоть би одну людину звідти посадити на наше місце, ще й в зуби "державні закупівлші"зверху,окрім платежів, нарахувань всіляких, побачила б я ,скільки змін до всього вони б зробили потім.А ця інформатизація -теж знущання нгад нами, бо все скидають на бухгалтерів , в яких зарплата не відповідає об'єму роботи. У всіх свята є, окрім бухгалтерів,кругом терміни....навіть казначейство свої терміни встановлює для квартальних і річних звітів.Як хочеться хоча б один Новий рік відсвяткувати без головного болю про цю кляту роботу).
Наталья Ірина
03.12.2019
Все правильно написано. Бухгалтеров загрузили. Зарплату лучше бы додумались поднять, а не Законы новые выдумывать.
Ярослав Ірина
03.12.2019
Ініціювати петицію на зміни бюджетного року з 1 січня на 1 жовтня.Переваги:Освоєння бюджетних коштів у кінці року до 1 січня (зокопувати у сніг)Освоєння коштів до 1 жовтня (за нормальних погодніх умов) має оправдання.Розкачка на прийняття рішень з 1 жовтня до початку виконання робіт - весни. Бо на практиці глобальні рішення виникають серед літа.На січневі свята без запарок (припаде квартальний звіт, а не річний).
Марія Ірина
02.12.2019
я останній раз святкувала Новий рік 5 років тому. Тобто до того як стала головбухом в бюджетній установі. казначейський звіт до 9 січня. зведений до 15.Контролю діяльності бюджетної установи дійсно забагато!! наче за дітьми засранцями. працюю в райраді. за мною слідкують і реально не дають нормально працювати адміністрація, фінуправління. далі контролять по поводу і без казна, аудити, податкова, усякі антикорупційні органи, прокуратура, поліція, сбу. а ще ці дебільні прозори!!!!. а зарплатаааааааа......не відповідає ані досвіду, ані рівню відповідальності. через величезні об'єми роботи неможливо не помилитися. карочє МАРАЗМ державного рівня.
В.і.
02.12.2019
Як правильно Ви все написали! Просто крик душі! Але хто нас чує?
таня
02.12.2019
ніхто нас не чує, це тільки тут можна написати все, що накіпіло, а людям які з нами працюють їм все одно, іноді кажуть: "та шо ви там робите", а ті хто придумує чергову зміну або доповнення до програми, чи постанови, чи наказу, вроді як знущаються і коли читають наші коментарі ставлять дізлайки.от скажіть, що це таке за чергова "бредятина"! ну вот ми лучше жить стали, бюджетние деньги сохранили, или что єто дает, не знаю не то что крик души, крик всего что может кричать!
111
02.12.2019
Вы хоть поменяте название статьи... Или это сарказм?)
Наталія
02.12.2019
Геть простіше стало, усіх сторін всім все треба, задовбали вже цих бухгалтерів . Назва статті прям з іронією!!!!!!!!!!!!1
Аліна
02.12.2019
І все на бухгалтера. Ніби й без того бракує роботи. Ніхто нас не розуміє, крім як бухгалтер бухгалтера
Енгрібьорд
02.12.2019
Як повідомлення про договір надіслати? Маю велике бажання повідомити про ремонт принтеру за 450 гривнів. Зайшов на сайт міністерства цифрової трансформації і не знайду розділу де їм теє повідомлення надіслати. Чи я не там шукаю?
Ірина Енгрібьорд
02.12.2019
наберіть у вкладці міністерство інформатизації,піля погодження нпі нижче-Повідомлення до 500 тис грн,там ссилка,тисніть і вперед)
Світлана
02.12.2019
А тоді ще заходите нижче і за посиланням на сайт де всі хто укладав і посилав договори (ті звіти) чи повідомлення ,там шукайте дату,своє ЄДРПОУ,копіюєте і друкуєте і в папку і це доказ що ви там були
Наташа Світлана
03.12.2019
Так на електронну пошту приходить можна скріншот зробити
бухком
03.12.2019
Про які договори повідомляти? Всі? - придбання канцтоварів, ремонт принтера, щодо оплати телефонії, енергії, придбання господарських товарів? .... невже мало едати та вебпорталу відкритих даних? що ще? transparent_pxl.png
Енгрібьорд бухком
03.12.2019
не всі. Тільки про видатки на інформатизацію. В постанові є перелік кодів за ДК. Якщо коротко, то це компютери, принтери, комплектуючі, послуги з ремоту комп"ютерного обладнання, придбання програм та їх обслуговування.ПиСиДякую всім хто відповів. Сама техніка подачі повідомлення, то просто сором. Вони просто опитування через гуглформу зробили. Навіть не спромоглись власний сервіс запустити.
Ольга Енгрібьорд
06.12.2019
Подскажите, № Постановы,где перечень ДК.Какой лист на агенство нужно прикреплять?
Енгрібьорд Енгрібьорд
03.12.2019
Хоча, що я кажу. Може воно й накраще, що через гугл. Принаймі, стабільно працювати буде.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі