Інформація по темі "" | Публікації по тегу
23.02.22
7434 3
Друкувати
Обране

ДПС про використання кваліфікованих електронних підписів на захищених носіях та «хмарних» КЕП

Державна податкова служба України повідомляє, що інформаційно-комунікаційні системи ДПС здійснюють авторизацію, підписання та прийняття електронних документів з використанням кваліфікованих електронних підписів на захищених носіях та «хмарних» КЕП:

 

Єдине вікно подання електронної звітності - приймає електроні документи, які підписані КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП усіх авторизованих надавачів електронних довірчих послуг;

Електронний кабінет авторизує користувачів з використанням КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП КНЕДП: ДІЯ, Приватбанк, Депозит Сайн, ЦСК Україна. Надає можливість підписання документів КЕП на захищених носіях та «хмарних» КЕП КНЕДП Приватбанк, Депозит Сайн, ЦСК Україна.

Також ДПС планує надавати безкоштовні послуги бізнесу з дистанційної перегенерації особистих ключів КНЕДП ІДД ДПС, які наразі зберігаються на незахищених носіях ключової інформації з подальшим їх зберіганням у «хмарі», у захищеному носієві ключової інформації.

Джерело:
ДПСУ
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
3
Олена
23.02.2022
А сама податкова зараз видає безкоштовні КЕПи?
111
23.02.2022
а що таке "хмарні" КЕП?
Тетяна
23.02.2022
Интересненько однако... Т.е. я беру на себя ответственность блюсти полнейшую невинность этой самой КЕП, а сама не понимаю где она, КЕП т.е., будет валяться...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі