Інформація по темі "" | Публікації по тегу
02.12.20
30763 11
Друкувати
Обране

Мінфін підготував зміни до бюджетної звітності

На сайті Міністерства фінансів оприлюднено проект змін до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування»

В новій редакції викладено такі форми:

  • Звіт про надходження та використання коштів загального фонду (форма № 2д, № 2м);
  • Звіт про надходження і використання коштів, отриманих як плата за послуги (форма № 4-1д, № 4-1м);
  • Звіт про надходження і використання коштів, отриманих за іншими джерелами власних надходжень (форма № 4-2д, № 4-2м);
  • Звіт про надходження і використання інших надходжень спеціального фонду (форма № 4-3д, № 4-3м);
  • Звіт про заборгованість за бюджетними коштами (форма № 7д, № 7м).

У всіх формах додано новий КЕКВ 2113 та в підписах форм тепер ставимо "Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ" замість "ініціали, прізвище"

Розпорядники та одержувачі бюджетних коштів складатимуть звітність з урахуванням змін, затверджених цим наказом, починаючи зі звітності за січень 2021 року.

З усіма змінами можна ознайомитись в проекті змін

Додаток. Проект змін

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Додаток 9

Додаток 18

Проект наказу Міністерства фінансів України «Про затвердження Змін до Порядку складання бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів, звітності фондами загальнообов’язкового державного соціального і пенсійного страхування»

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
11
oksana
02.12.2020
Цікаво, чи вони колись перестануть "удосконалюватися"???????
1111
02.12.2020
А я піддивилася як сусідка готує борщ, треба терміново модернізувати свій рецепт, бо напевно в неї гарніше виходить!!!(тільки скидку на воду, ємкість, звідки овочі не враховую)
марина
02.12.2020
ну и что там "удосконалювати"???? люди из уряду и люди из казначейства та министерства финасів удосконалюйте свои мозги будет лучше, а еще лучшее будет если половину ваших отделов поудалять чтоби не било таких удосконалюваний
Просто_Бух
02.12.2020
Эх, как себе бы устроиться на такую работу, колонки в таблички добавлять/убирать/переставлять? (( мне и зарплату можно меньше, чем минфину платить, экономия была бы.
NeProzorro Просто_Бух
02.12.2020
Або в ДП Прозорро, вигадувати нововведення по закупівлях і кричати що від цього "жити стало краще, жити стало прозоріше". І без якогось коду чи рядка на майданчику буде велика криза.
людмила
02.12.2020
кекв2113 судівська винагорода хтоб сумнівався для себе любимих і кекв придумали
Валентина
02.12.2020
Основне вдосконалення: в підписах форм тепер ставимо "Власне ім’я ПРІЗВИЩЕ" замість "ініціали, прізвище" і одразу наповниться бюджет
Не бухгалтер
02.12.2020
М ... да! Вам бухгалтери можна тільки поспівчувати. Тут як колись говорив мій колега: -"Прийшло якесь молоде в обладміністрацію спеціалістом, відкрило стареньку шухлядку, а там якийсь не зрозумілий папірець. Взяло перенабрало на комп'ютері (бо було надруковане на машинці) поміняло реквізити добавило щонебудь і відправило на райони, а Ви там розй.....уйтесь!" І чим не схожа ситуація!?!
Ольга
02.12.2020
А чим викликане таке невдоволення? Адже забрали купу непотрібних додатків. Додатки про залишки, дебіторку, гранти. Оновили 4-3 щодо залишків. Як на мене, то дуже гарні зміни.
Ольга
02.12.2020
Крім того, у пояснювальній не треба описувати касу, а у зведеній пояснювальній не треба описувати залишки! Додаток про спрямування обсягів власних надходжень ще помінявся. І ще якийсь непотрібний додаток забрали по адмін-тер од. Все ок)
бухгалтер
04.12.2020
Ну "людям" треба ж за щось зарплату отримувати...хтось голови не підіймає, з ніг валиться, а хтось "последней извилиной" придумав "удосконалення", а ви "гребитесь" бухгалтери і немає вам свята, бо не заслуговуєте))- ви ж бухгалтери .Жуть і темрява...
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×