Інформація по темі "" | Публікації по тегу
07.08.19
15041 10
Друкувати
Обране

Мінфін підготував зміни до звіту з ЄСВ

Мінфін оприлюднив проект наказу про венсення змін до Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
10
ОЛЕНА
07.08.2019
Щоб вони вже попропадали зі своїми змінами!!!!
Бух
07.08.2019
Зае
Бухгалтер
07.08.2019
Ще останню краплю,будь-ласка,і я піду з роботи!Як все задовбало!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Коли працювати?Навантаження велике на бухгалтерів.
Josh_UA
08.08.2019
Стільки людей проголосували за нового президента і нових депутатів. І знову тут є недовольні. Як так?
Бухгалтер Josh_UA
08.08.2019
а яке відношення має чинний президент до цього?)Він там для вирішення більш важливих питань.Він ще тільки прийшов до влади,до чого його чіпати??Прийде час і він ще покаже себе.Кращий варіант із запропонованих.
Енгрібьорд Josh_UA
08.08.2019
Психологія. Переважна більшість людей завжди чимось незадоволені (іноді, навіть, без якихось вагомих причин, а так - за звичкою). Як каже Будда: "Життя - то страждання"transparent_pxl.png
Петро інкогніто Енгрібьорд
08.08.2019
Так і не має покищо чим бути задоволеним, рівень доходів тей же, ціни тільки ростуть. Комуналка суттєво не дешевшає. Чекаємо змін від новообраного.
Енгрібьорд Петро інкогніто
08.08.2019
Пане Інкогніто (Петро Олексієвичу, це Ви?), Ви надто глобально сприйняли мої слова. Я іронізував не стільки над ситуцією в країні, а радше над реакцією людей конкретно на цю новину. Якщо не просто передивитися "клікбейтний" заголовок статті, а почитати про конкретні зміни у звіті ЄСВ, то нічого страшного для переважної більшості людей там немає (замінили термін "ЕЦП" на "електронні довірчі послуги" та ввели рядок для осіб, що довгий час у справах перебувають за кордоном). Але ж маємо ми те, що маємо - вибух незадоволення, джерело якого аж ніяк безпосередньо не відноситься до цієї новини. Бути щасливим - складна справа.transparent_pxl.png
Бухгалтер Енгрібьорд
08.08.2019
Коли один бухгалтер за всіх та відповідає за все...Кожна зміна, як ножем по серцю).Зарплатню б так добавляли бухам, як накидають та повчають.
Енгрібьорд Бухгалтер
09.08.2019
Повністю з Вами згоден. Я теж хочу більшої зарплатні. А то - ні айфону, ні бентлі, ще живо на зйомній квартирі. Але, ось Вам маленький лайфхак. Просто не треба дратуватись по дрібницях і життя стане набагато приємнішим.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі