Інформація по темі "" | Публікації по тегу
31.05.17
4453 0
Друкувати
Обране

Під час виплати авансу перераховано ПДФО значно більше податкового зобов’язання за повний місяць: заповнюємо форму № 1ДФ

Графа 4 «Сума перерахованого податку» податкового розрахунку за ф. 1ДФ у такому випадку повинна дорівнювати графі 4а «Сума нарахованого податку». Своєю чергою, податковий агент має право на підставі поданої заяви повернути чи врахувати в рахунок сплати наступних платежів лише суму надміру сплаченого податку на доходи фізичних осіб, яка була перерахована до бюджету понад суму податкового зобов’язання.

Нагадаємо

У графі 4а «Сума нарахованого податку» відображається сума податку, нарахованого та утриманого з доходу, нарахованого платнику податку згідно із законодавством.

У графі 4 «Сума перерахованого податку» відображається фактична сума перерахованого податку до бюджету.

Заробітна плата, що виплачується в установлені строки в наступному місяці, повинна бути відображена в податковому розрахунку за той період, до якого входить попередній місяць, за який заробітну плату було нараховано. Наприклад, до податкового розрахунку за I квартал входить заробітна плата за січень, яка нарахована в січні та виплачена в лютому, за лютий — нарахована в лютому та виплачена в березні, за березень — нарахована в березні та виплачена у квітні.

Підкатегорія 103.25 системи «ЗІР»

www.interbuh.com.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі