Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.04.24
1905 0
Друкувати
Обране

Як внести зміни до звітності, яку вже прийнято Казначейством, та відправити доопрацьовану?

Відповідь на це запитання надали фахівці ДКСУ на своєму сайті www.treasury.gov.ua. Зокрема, вони зазначили, що у випадку виникнення необхідності внесення коригувань у форми звітів, що були прийняти Казначейством, таки форми звітів підлягають видаленню і повторному створенню.

Для видалення форм звітів потрібно звернутись до органу Казначейства за місцем обслуговування, що приймає звітність на перевірку та повідомити ідентифікатор звіту (ID), який потрібно видалити.

А вже після видалення тієї форми, яку потрібно відкоригувати, слід сформувати новий звіт з правильними даними та надіслати його органу Казначейства.

Крім цього казначеї пояснили порядок відправки звітів у разі повернення звітів казначеєм на доопрацювання.

Так,після внесення відповідних коригувань у форми звітів, їх підписання  бухгалтером та керівником установи, форми звітів підлягають відправці в орган Казначейства за місцем обслуговування в посилці, в якій вони були розміщені та відправлені в орган Казначейства на перевірку  вперше.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×