Архів чату за 01.07.2020

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1395 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 07:27
Всем привет)))

АІ 08:06
Доброго раночку та здоров'ячка!!!!

Саша2 08:08
Всім міцного здоров'я і гарної середи!

Вика 08:21
Добрий ранок, підскажіть якщо платіж проведено через сдо, але потрібна платіжка з печаткою та підписом банку чи проштампує Казна проведену платіжку?

Ольга 08:21
Доброго раночку та спокійного та вдалого дня!!!

А 08:25
Всім привіт

1**** 08:25
Добрий ранок! Чи можна кинути розподіл разом з розпорядженням в СДО?

А 08:25
Вика,платіжка по сдо буде зі штампом оплачено як і раніше

Вика 08:27
Мені потрібно провести лікарняні які на рахунку в Приватбанку, але Приват банк вимагає платіжку про сплату ЄСВ, а та що роздрукована з СДО не хочуть визнавати дійсною

Вика 08:29
Таке повідомлення приходить - Платіж не проведено банком: Електронна копiя електронного док-та повинна засвiдчуватися у порядку, встановленому законом. Переоформiть док-т або надайте сканкопiю паперового оригiналу.

Вика 08:30
Всю ніч не спала, що робити?((

oksana 08:31
Доброго ранку всім! Дуже красиві заставки на липень! Спасибі, Євгеній!

ю 08:32
всем доброго дня и ярких летних эмоций! по возмещению больничных, можно одной платежкой возмещать 3 бл - 1 предродовый и 2 обычных?

ю 08:34
Вика, операция "не создавать платежи" перед утверждением ведомости должна быть. Мы никогда через Приват и не оформляем платежки

123 08:35
Вика,роздруковуєте платіжне доручення з СДО,несете в казначейство і вони його проштамповують,що проведено

ю 08:35
Вика, да, после проведения платежки есть виза

Вика 08:37
ю, щоб відправити відомість мені потрібно лікарняні перерахувати з рахунку для соцвиплат на рахунок для виплати зарплати, а мені Приватбанк не дає їх туди перерахувати

Вика 08:38
Спробую з Казною домовитися щоб проштампували, якщо врни захочуть

Вика 08:38
А взагалі Казна має право відмовити проштампувати платіжку?

123 08:39
Вика,вони зобов'язані вам проштампувати

Людмила 08:40
Підкажіть, СДО вчора працювало нормально, а сьогодні видає таку помилку "certificate validation failure" Що робити?

Юльчитай 08:40
Вика, как Приват не дает перечислить деньги, если операции делаются через Казну, а ЕСВ перечисляется по закону не одновременно с компенсацией, а в первую выплату после проведения больничного на предприятии? Либо я чего-то не понимаю, либо какие-то новаторства ввели, но таких проблем не было

катя 08:40
Доброго ранку! Працює уже є - звітність?

Юльчитай 08:41
Людмила, подождать

ніка 08:41
Людмила, в мене і вчора і сьогодні видає таку помилку. але з тими самими токенами у є-звітність заходжу без проблем

Вика 08:43
Юльчитай, ЄСВ ми платимо з основного рахунку, який відкритий в Казні, а нараховані лікарняні приходять на рахунок який відкритий в Приватбанку, і ми повинні Приват банку надати документи що сплатили ЄСВ

Вика 08:43
Лікарняні за рахунок ФСС

Юльчитай 08:44
Вика, сочувствую. Сейчас буду сама компенсировать, добавили хлопот походу

Юльчитай 08:45
Люди добрые, можно ли декретные и обычные больничные компенсировать одной платежкой? Или лучше разными?

свК 08:45
Вика, нам лікарняні також приходять на рахунок в казні

123 08:46
Юльчитай,можно тільки в платіжці це прописати

Юльчитай 08:46
123, дякую

Вика 08:46
свК, ми одержувачі, коли були розпорядниками то також в Казі був відкритий рахунок для лікарняних

123 08:47
Вика,в нас так саме,але Приват не вимагає платіжку на проплату ЄСВ

123 08:48
так як знає ,що ЄСВ проплачує казна

Вика 08:55
123, цікаво, мені сторнують платіж, 2 рази відправляла, в минули раз коли відправляла лікарняні, то в мене була паперова платіжка (ми вручну возили в Казну) про сплату ЄСВ, тепер та що з СДО не проходить

Юля 08:55
державний службовець звільняється, як розрахувати невикористані відпустки,якщо в розрахунковому періоді не було нарахувань.чи брати тільки оклад.

Тетяна 08:57
Юля, беріть тільки оклад.

EVGENIY 08:57
Доброго ранку :) Всіх з закінченням кварталу вітаю, та початком нового :) Вдалої здачі квартального!

oksana 08:57
Юля, оклад*12/355

EVGENIY 08:58
Вика, про що ви кажете які лікарняні на рахунку в приватбанку??? Звідки у вас рахунок в приват банку і що там роблять лікарняні????

Наталка 08:59
Доброго ранку!

Вика 09:01
EVGENIY, коли ми стали КНП, Казна закрила рахунок для лікарняних і спецрахунки, тепер все це в Приватбанку

Вика 09:02
Оце ж Вам і медична реформа

фин 09:03
всем привет

EVGENIY 09:03
Вика, так ви вже не бюджетна установа, а пишите в чаті для бюджетних установ, хоча б намєкнулі про це

Вика 09:05
EVGENIY, вибачте, якось не відчувається що не бюджетна установа, існуємо все одно тільки за рахунок міського бюджету

EVGENIY 09:06
Вика, але у вас вже все по іншому, і план рахунків і все інше

Вика 09:07
Так

Вика 09:07
Деякі заклади ведуть облік по двом планам рахунків)))

СВ 09:09
Доброго дня вже хтось звіти вигружає в мене вигружає пусті форми

Тат_яна 09:11
Доброго дня!

Наталія 09:11
СВ. ні,в мене теж пусті ще форми

марія 09:12
Якщо працівник квітень-травень був за власний рахунок на карантин, то при розрахунку відпускнгих виключати ці дні ???

Тат_яна 09:13
СВ, ну й шустра ви дама! Казна ще виписки за 30.06 не сформувала, а вам вже підтягнуті дані подавай!

Аліса 09:13
Доброго ранку та вдалої здачі квартального звіту!

Т.О. 09:14
Не можу зайти в СДО. У вас працює?

Аліса 09:14
СВ, в мене також форми не загружені.

oksana 09:17
Підкажіть, будь ласка, бо вже давно не здавала звіт з праці - 1 -ПВ кварт.- він іде окремо по кварталах, чи наростаючим, бо навіть не дає сформувати за 1 півріччя, а лише за 2 квартал??????

Тетяна 09:23
Марія, так виключати, тільки дивіться два рази святкові не викиньте з розрахунку.

Світлана 09:26
Доброго дня. В Є-звітності можна якось додати спец.фонд, щоб сформувалася форма 4-3?

NeProzorro 09:26
Всім прозорого ясного ранку! І щоб все було не так як закупівельні процеси

Аліса 09:29
Світлана, да можна, зайдіть в настройки.

Світлана 09:29
Аліса, все ніяк не можу зрозуміти, де саме.

Аліса 09:30
Світлана, внизу зліва

**** 09:31
якщо лікарняні відправлені вчора а сьогодні проведені?

EVGENIY 09:34
****, що означє слово ВІДПРАВЛЕНІ?

Катерина 09:35
Доброе утро. Мы всегда отправляли письма и нам на почте давали чеки "поштові послуги", проводили ав. звытом по КЕКВ 2240. Сейчас в чеке марки пишется, а денег по КЕКВ 2210 нет, можно ли провести по КЕКВ 2240, как и было, почтовые услуги?

Аліса 09:35
Світлана, зайдіть а мережу і сформуйте, якщо немає.

Світлана 09:36
Дякую, щас буду пробувати.

Тат_яна 09:47
EVGENIY, меня терзают смутные сомнения на фоне проблем Вики (8.27 и 8.29) Все и всем объясняют,что эл.подпись (квадратный "иероглиф")абсолютно равноценен подписи обычной. Выходит, что это не так? Что значит"Ел.копiя електронного док-та повинна засвiдчуватися у порядку, встановленому законом"? А если район с казной будет за 60 км? На фига тогда СДО?

марія 09:49
Якщо у працівника прийнятий з 16.09.2019 р. то при розрахунку відпускних беруться повні місяці з серпня 2019???

* 09:51
марія, з жовтня

На-та 09:52
oksana, Заставки прелесть, особенно платикадон! Спасибо Евгению!

Саша2 09:53
Можна запитання:30 числа було відновлення дб на 3 клас, сьогодні казна провела коригування, але е-звіт все одно показує залишок.Це якось поправно чи ні

На-та 09:55
Вика, У нас и для больничных счет в Казне

EVGENIY 09:57
Тат_яна, ничего такого не выходит!! У вики попросили копию, она что то не так сделала!! Либо эту копию она должна была подписать електронной подписью! Или позвонить в приват и узнать шо им треб

EVGENIY 09:58
На-та, платикадон

Катерина 09:59
EVGENIY, Помогите 09:35

На-та 09:59
EVGENIY, синий цветочек - платикадон (ширококолокольчик)

марія 10:00
Якщо працівник був у відпустці за свій рахунок на час карантину до 8 червня .. то при розрахунку відпрускних у червні місяці квлькість днів буде 21 к. днів

На-та 10:01
Ой, ПлатикОдон

Тат_яна 10:01
EVGENIY, ото ж не будете непонятные растения размещать А колокольчик этот, синенький - сама нежность лета... Прелесть!

EVGENIY 10:01
Катерина, так это как с почтой договоритесь но марки ви не проведете по 2240

EVGENIY 10:03
Тат_яна, На-та, ну я зрозумів що квітка просто назву не чув раніше :) Просвітили ))

EVGENIY 10:04
марія, дні відпускти без збереження виключаються з розрахунку

Тат_яна 10:04
EVGENIY, я тоже подумала, что попробывала бы им дать распечатаную с СДО платёжку , заверенную моим руководителем и мокрой печатью...

Тат_яна 10:04
моей печатья

oksana 10:05
На-та,

Тат_яна 10:05
тьху, ПЕЧАТЬЮ

Марина 10:05
На-та, и на климатис похож))))

ПАРК 10:05
Як думаєте, чи підпадають під Закон Про державні закупівлі договори цивільно-правового характеру?

марія 10:06
EVGENIY, і святкові у червні 2 к. дніві . працівник був у відпустці за влас рахунок до 8 червня ....тоді 9 к. днів виключаємо з червня

ім`я 10:06
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Працівниця прийнята з 01.02.2016 року. У серпні йде на 24 дні у відпустку за пер. з 01.02.2020 по 31.01.2021. Якщо у жовтні установа ліквідується, чи потрібно буде повертати відпускні?

ім`я 10:08
і чи потрібно буде виплачувати не відгуляні відпустки за період до жовтня 2020?

EVGENIY 10:09
марія, ні 8 днів до чого тут тоді святковий якщо він був під час свята за власний рахунок! По вашому якщо він був 30 днів червня у відпустці за власний рахунок то треба виключити 32 дні::)

Валентина 10:10
Підкажіть,будь ласка,звіти в є-звітності вже формуються?

Тетяна 10:11
ПАРК: Так підпадають

Вика 10:14
Тат_яна, сьогодні випустила платіжку з СДО, завірила як положено згідно з оригіналом, підписи, печатка, повернули платіж, не проходить таке, казна відмовляється давати паперову платіжку зі штампом

НН 10:14
ім'я: Якщо працівник офіційно на даний момент ще непопереджений про скорочення в зв'язку з ліквідацією то має законне право взяти відпустку і при скороченні працівника зг.ст.40 п1 КЗПУ в зв'зку з ліквідаціїє установи таку відпустку не потрібно утримувати. А тим хто не використав відпустку обов'язкова компенсація при звільненні.

Вика 10:16
EVGENIY, що на Вашу думку я не так зробила, прикріпила платіжку завантажену із СДО до платежу, в мене більше ніяких документів немає

Тат_яна 10:22
Вика, а що каже Приват? Не нотаріально ж їм завірять цей платіж? Може, запропонувать надати ту ж саму платіжку, розпечатану з СДО, завірену керівником СВОЇМ і СВОЄЮ мокрою печаткою? Ви ж, на хвилиночку, теж учасник платіжного процесу й за базар відповідаєте... Ви їм телефонували? Або в подальшому відмовитись від Привата й перейти до іншого банку

Катерина 10:22
EVGENIY, Спасибо, с почтой не договоришься, у них Киев внес изменения в программу, теперь только марки

Таня 10:23
Допомжть не можу зайти в СДО. Коли підкючаю ключ пише:certificate validation failure

Катерина 10:23
Поделитесь, пожалуйста, опытом, кто как отправляет письма и как оформляет отправку, Заранее спасибо

Л. 10:24
Працівник на пільговій пенсії, працює в установі на 0,5 ст, чи потрібно платити єсв на зарплату та доплачувати до мінімалки єсв?

Вика 10:26
Тат_яна, платіжку завіряла підписом директора та печаткою своєю, а Приватбанк дає таку відповідь: Банк працює в рамках і на підставі нормативних і законодавчих документів, завірення електронних документів регламентовано законом "Про довірчі послуги", ні штамп, ні QR код казначейства не відповідає вимогам цього закону. потрібна печатка банку де пров

марія 10:26
EVGENIY, червень має 30 к. днів . працівник був у відпустці за свій рахунок 1.06.-08.06.. зараз пішоу у відпустку то у червні буде 30-8( за влас. рах)-1(28 ) =21к. днів брнати у розрахунок

Вика 10:26
проводився платіж

Новенька 10:26
Здравствуйте, уважаемые коллеги))) Помогите пожалуйста))) Мы от вышестоящей получили гараж с полным износом на сумму 3279,00. Я дела проводку Дт1013 Кт1411 Правльно ли?

Таня 10:27
Допоможіть не можу зайти в СДО. Коли підкючаю ключ пише:certificate validation failure

Новенька 10:28
В акте стоит Дт 1411 Кт1013 Все. Я так поняла мы ее тоже должны поставить только на оборот.

ім`я 10:28
НН, дякую!

EVGENIY 10:32
марія, так тепер вірно

ЛюдКа 10:33
Всым привыт!!!!!Гарного дня та позитиву!!!!!!!!!!!

EVGENIY 10:34
Новенька, пункт 1.12 https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... brahubkiv/

Діна 10:34
добрий день. у всіх формуються звіти у є-звітності?

EVGENIY 10:34
ЛюдКа,

ЛюдКа 10:35

EVGENIY 10:35
Новенька, уточніть у тих хто передає. чи робили вони технічну проводку в 2017 році, якщо не робили то проводки вірні а якщо робили то не вірні!

Новенька 10:39
EVGENIY, В акте стоит Дт1411 Кт1013. Звонила в казну мне сказали сделать так точно, только на оборот. Вышестоящая сказала, что она будет затрагивать статуний и фінансовий минулих. Значит я должа сделать так как указано в п 1.12? Сомневаюсь...Дт1013 Кт14111 как-то мне режет глаз(((

Тат_яна 10:39
Вика, а казна часом не погодиться платіжку завірить НЕ З СДО розпечатану, з мережі напечатать і як завжди підписать та печатка?... Ну а питаннячно "нафіга теке СДО, що його не визнають?" залишається актуальним

Бух-р))) 10:41
EVGENIY, підкажіть. Списала автомобіль. Як показати в квартальном звіті (Баланс, 1дс,2дс

EVGENIY 10:42
Бух-р))), на форумі пишіть

EVGENIY 10:43
Новенька, казна до цього відношення не має, вони не специ в бухпроведеннях ваших. це ваш бухоблік а не казни, казна контролює ваш кошторис а не бухоблік!

EVGENIY 10:43
Новенька, і що ще за статутний??

ЛюдКа 10:44
Яка я "умніца" що не погодилась на сдо, читаю чат і сама себе хвалю

EVGENIY 10:44
ЛюдКа, та годі, тут питання зовсім не в СДО

ЛюдКа 10:45
я за платіжки, що не приймає банк, а вимагає оригінал

Новенька 10:45
EVGENIY, внесений капітал

EVGENIY 10:47
Новенька, а де ж у ваших провоках внесений капітал і фінрезультат?? 1014 5111, 5512 1411 а ось в цих проводках є і те і інше!! І виходить що головний зробе так а ви не так!! Вам треба поміж собою без казни розібратися!

Новенька 10:48
EVGENIY, спасибо)))

Ксю 10:51
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка, як завантажити та відправити лікарняні в СДО?

Оксана 10:52
Помилка "В мережі консолідації звітності не заповнено Розпорядник який консолідує звітну форму для МБ

EVGENIY 10:53
Ксю, https://bit.ly/2Vr8QuM

Оксана 10:53
Допоможіть у Є-звітності видає при створенні бюджетної звітності. Що робити. дату відкриття мережі не можу змінити. Нову не дає створити

Оксана 10:55
Ксю, заходьте на АРМ клієнта і імпортуйте. Підписуйте платіжки там же. Директор і печатка підписує на АРМ керівника

ЛЯЛЯ 10:56
Зміни до плану річного в прозорро робиться просто коригування? Дайте відповідь

Ксю 11:01
Оксана, EVGENIY, дякую!

ЛЯЛЯ 11:03
Євгеній допоможіть 10:56

Оксана 11:07
А що якщо бюджетна звітність форма 2 вся з нулями, хоча рух коштів був. Це помилка чи так і треба. Новостворена установа.

YYYY 11:10
Оксана, казна еще данные не обновила, у меня тоже нули

ГАННА 11:11
Доброго дня!!!Підкажіть будь ласка,в червні місяці передано автомобіль на утилізацію,в бух обліку я маю провести все теж червнем місяцем чи тоді коли надійдуть кошти від утилізації?

Тата 11:12
Доброго дня! Допоможіть, будь ласка... Ми виплатили надбавку за інтенсивність за травень у червні. Для обмеження заробітної плати до 10 мінімальних зарплат мені її враховувати до заробітку травня чи червня???

Svetik 11:13
ЛЯЛЯ, вносимо протокол та вносимо зміни

Svetik 11:14
робимо протокол

Оксана 11:14
YYYY, дякую

oksana 11:15
EVGENIY, будь ласка, підкажіть на 09:17

ЛЯЛЯ 11:16
Svetik зміни вносимо якою кнопкою: додати план чи коригувати план. Дані у мене вносені робимо мінус

Натка 11:17
підкажіть якщо соцстрах вчора вернув кошти на наш рахунок, в балансі в активі і в пасиві куди їх відобразити ? дякую

EVGENIY 11:17
oksana, https://buhgalter.com.ua/dovidnik/inshe ... ichnogo-2/

Svetik 11:18
ЛЯЛЯ, редагувати план

oksana 11:18
Натка, в активі р.1162, а в пасиві -1540,1560

ЛЯЛЯ 11:18
Дякую

Натка 11:20
oksana: дякую щиро!

Оксана 11:22
Добрий день, підкажіть проводки. Райрада рішенням затвердила кошторис на ремонт орендарем приміщення, а бухгалтерії потрібно списати заборгованість по орендній платі на суму ремонту. Дякую

oksana 11:24
EVGENIY, я це читала, але я не знайшла чи наростаючим, тільки щодо прийому-звільнення пише за звітний квартал. А ви як вважаєте?

EVGENIY 11:26
oksana, та за квартал звичайно ж

oksana 11:27
EVGENIY, дякую. Просто вже декілька років не здавала ці звіти

EVGENIY 11:27
Оксана, створіть тему на форумі я відповім

Оксана 11:28
Спробую

Кроп 11:28
Доброго дня! Перевірка звіту форми 2 "Звіт про фінансові результати" видає помилку, що рядки 2420 та 2440 не заповнюються Я щось пропустила? Були якісь зміни?

СВ 11:33
Добрий день а вже хтось вигружає форми в є звітності в мене пусті

Кроп 11:34
СВ, в мене також пусті

Валентина 11:35
Вже тричі формувала-пусті(

Світлана 11:35
В мене також форми в є звітності не заповнені,пусті

Світлана 11:38
Підкажіть будь-ласка де в балансі поставити лікарнняні. ФСС фінансував 30.06.2020 ввечері.кошти на рахунку в казначействі.

ГАННА 11:39
Доброго дня!!!Підкажіть будь ласка,в червні місяці передано автомобіль на утилізацію,в бух обліку я маю провести все теж червнем місяцем чи тоді коли надійдуть кошти від утилізації?

EVGENIY 11:40
Світлана, http://bit.ly/2RQRrYO

EVGENIY 11:41
ГАННА, в момент передачі ви повинні були списати. а не в момент отримання коштів, ви дохід можете нарахувати а потім отримати! Але дохід то дохід і він не впливає на час списання!

EVGENIY 11:42
Кроп, Офіційно змін ніяких не було! В порядки складання звітності!

Кроп 11:42
EVGENIY, Дякую, можливо якийсь глюк

Марина 11:43
Девочки кто работает с Киско???? вы при смене ключа тоже каждый раз перезаходите в киско????

Світлана 11:47
EVGENIY, я вам дуже вдячна за допомогу, але чомусь не можу зайти на форум, пише у вас недостатньо прав для перегляду, що яроблю не так.

Марія 11:48
Чи правильно буде закупівлю ксероксного паперу провести по ДК 30190000-7?

EVGENIY 11:49
Світлана, зареєструйтеся або увійдіть якщо були зареєстровані

Світлана 11:50
Дякую, форум безкоштовний підкажіть будь-ласка.

Vala 11:52
Доброго дня, підскажить проводки по відновленню касових видатків минулого року (організація оплатила відшкодування теплопостачання 2019 року) дякую

**** 11:52
Марина, звичайно

Тетяна 12:00
Добрий день. Підкажіть будь ласка в якому меморіальному ордері відобразити проводки по поповненню смарт-карток на проїзд дт 2213 кт 6211, дт 8013 кт 2213?

EVGENIY 12:02
Світлана, форум сайта на якому ви зараз пишите БЕЗКОШТОВНИЙ як і все на цьому сайті

EVGENIY 12:03
Світлана, посилання на форум трішки вище цього чату

**** 12:03
EVGENIY, без реклами 10 грн (АКЦІЯ)

**** 12:03

EVGENIY 12:05
Тетяна, а що проводка 2213 6211 означає? Зо ви нею відображаєте? Поповнення смарт картки контрагентом? А перед ци перерахували контрагенту для поповнення смарт картки 6211 2313?

EVGENIY 12:06
****, але ж на сайті все безкоштовно :)

EVGENIY 12:06
до реч так зараз рекламу на сайті можна вимкнути лише за 10 грн на місяць, меньше ніж морозиво

Тетяна 12:12
EVGENIY, так, перед цим була проводка дт 6211 кт 2313

Тетяна 12:15
EVGENIY, дт 6211 кт 2313 в мо№2, дт 2213 кт 6211 в мо№6, дт 8013 кт 2213 в мо№17?

EVGENIY 12:16
Тетяна, не знаю на скільки доречні такі проводки, поки писав ви самі написали мошки! Так саме такі і я хотів писати мо! 6211 2313 і в 2 і в 6 мо

Марія 12:17
Питання 11.48, будь ласка

Тетяна 12:18
EVGENIY, спасибі, а чому недоречні проводки?

Бух-р))) 12:33
EVGENIY, НЕ ВИХОДИТЬ ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ НА ФОРУМ, ПІДКАЖІТЬ СПИСАЛА АВТОМОБІЛ ЯК ВІДОБРАЗИТИ У ЗВІТІ (БАЛАНС)

EVGENIY 12:33
Тетяна, щось мені в них не подобається :) але це не означає що вони не вірни

EVGENIY 12:33
Бух-р))), чому не виходе?

Бух-р))) 12:38
EVGENIY, Ви ввели неактивне ім'я користувача.

Бух-р))) 12:38
ПОТРІБНО ЯКОСЬ АКТІВІРУВАТИ

EVGENIY 12:42
Бух-р))), пошту провірте там посилання на активацію

EVGENIY 12:43
Бух-р))), і у вас КАПСЛОК нажато

Бух-р))) 12:46
На почті те посилння теж не активне. не розумію як активувати

EVGENIY 12:47
Бух-р))), Бух-р))), я вас активувал

EVGENIY 12:48
Бух-р))), заходбьте

Бух-р))) 12:48
ой дякую!!!

віка 12:54
Марина, так

Тата 12:55
Євгеній, допоможіть 11.12

EVGENIY 12:58
Тата, можу тыльки ось цим допогти https://buhgalter.com.ua/news/trudovi-v ... roshovogo/

Ірина 13:03
Якщо департамент передав нам обладнання на відповідальне зберігання ,на який позабалансовий рахунок поставити 021 або 022

Ірен 13:09
Доброго дня!Підкажіть хто знає, посадова особа ОМС може бути уповноваженою особою із закупівель?Як встановити доплату УО?

ДЮСШ1 13:13
Доброго дня.Підкажіть будь ласка,як бути.Попередній бухгалтер у 2018 році придбання канц.товарів списав на витрати,не показавши на 1812.Що Тепер треба зробити?

Бух-р))) 13:14
Ні форум-складно для мене!!!!

А 13:21
ДЮСШ1,залиште так як є, вже проведено витрати на фін.результат,та не заморочуйтесь

Марія 13:28
Підкажіть будь ласка чи можна брати на баланс майно з нульовою вартістю

oksana 13:28
ДЮСШ1, забудьте,вже давно все минуло. Тепер робіть правильно.

ДЮСШ1 13:31
oksana, при перевірці це ні чим не загрожує?

oksana 13:33
ДЮСШ1, якщо невелика сума - колись читала роз"яснення, що можна списати відразу.

Світлана 13:35
В є-звітності, (мережі)додала код фонду 03, але чомусь форма 4-3 не формується, яка може бути причина?

Світлана 13:45
Підкажіть, будь-ласка в А Є-Звітності форма № 2 підзагружена з даними чи ні.

Бух-р))) 13:48
Світлана, у мене, ні.

Катерина 13:48
Світлана, у меня тоже нет данных

luluu 13:51
Добрій день. Подскажите пожалуйста, у звіті 1-ПВ (місячна) у рядку 1020 показуються суми за мобілізованих працівників ?

oksana 13:57
luluu, в роз"ясненні читала, що включають працівників, призваних за призовом під час мобілізації

luluu 13:58
oksana, дякую. Я читала також але думаю може які зміни були.

А 14:07
Марія,потрібно комісійно оцінити

Ааааа 14:16
Скажіть, будь ласка. Чи є ОБОВЯЗКОВОЮ СПЕЦИФІКАЦІЯ до Договору про закупку госп товарів?

фин 14:17
Марина, Киско - это Cisco?

фин 14:18
первый раз вижу, чтобы так называли

ГАННА 14:19
EVGENIY, а які провлдки

фин 14:19
Как тут не вспомнить стальной хек..)

сергій 14:21
Колеги допоможіть! Чи може структурний підрозділ ОДА отримати конфіскат (від митниці) на баланс установи для подальшого безоплатаного розподілу та видачі товарної продукції

Аліса 14:21
Світлана, в е-звітності нічого не формує, можливо тому і 4-3 не формує

Елена_К 14:23
Колеги з ОТГ, підкажіть на який рахунок має бути здійснено відшкодування коштів по "Соціальній громаді" : реєстраційний загальний чи платні послуги спеціальний?

EVGENIY 14:25
Бух-р))), все нормально я вам відповів, я відходив. а перше повідомлення на форумі потребує модерації, всі наступні будуть нормально, я вам там відповів вже

EVGENIY 14:26
Світлана, фонд 03 до 4-3 відношення не має, 03 фонд це форма 4-2

EVGENIY 14:27
фин, я теж не бачив щоб так називали :)))

свК 14:38
EVGENIY, фин, я теж, думала Т9 типа))

фин 14:41
свК, EVGENIY, у мене була інша версія, але не буду казати, щоб не ображати)

EVGENIY 14:42

фин 14:42

марія 14:45
Які бухгалтерські проводки при перенесенні залишків коштів на рахунку в казначействі при реорганізації підприємства.

А 14:46
Бухг.хто-небудь набирав у є-звітності фін.звітність квартальну,якщо так відгукніться

Оксана 14:47
Для А. Я сформувала, але дані ДКСУ відсутні - пусті форми. Це ж не нормально?

свК 14:49
фин, теж була така асоціація, згадаламемчик з ютуба)))

свК 14:52
Оксана, ні, мабуть ще не подтянулись дані

:; 14:53
Списала авто. Підкажіть як показати в звіті квартальному

Таня 14:54
В мене всі формии в Є звітності заповнені на 01.07.2020р.

EVGENIY 14:55
:;, :;, :;, :;, :;, viewtopic.php?f=97&t=10490 думаєте якщо змінили нік в чаті то вам швидше відповідь нададуть?

Люда 14:56
Чи працює Є-звітність,бо не можу зайти

ната 14:56
А, да всі форми набираються

А 14:57
Оксана,фінзвітність можно набрати,1-дс,2-дс,питання у ф.2-дс у рядок 2510 запис даних із рядка 2380,після підсумувати натискаємо протокол,видає помилку,що у ряд.2510 заборонено заповнювати дані

ната 14:57
Люда,працює

Люда 14:57
Дякую,значить це у мене щось

Кроп 14:59
А, поки пусті форми 2, буде видавати помилку

Аліса 15:00
А у мене є-звітність не формує ні заг, ні спец

Катя 15:00
Підкажіть, одинока мама може взяти відпустку 7 днів(як одинока), і 10 днів(як матері, яка виховує двох дітей віком до 15 років) ??

Кроп 15:01
А, дані з казни ще не оновились, як тільки в бюджетну звітність внесуть дані, помилка зникне

А 15:01
Кроп,скоріш за все,у нас поки що незавантажені дані у є-звітність

А 15:01
Сумська обл

Кроп 15:02
у нас також

свК 15:02
харківська також

Аліса 15:04

натли 15:05
подскажите первій раз списание буду делать.техпроводка делалась в 17 году.флешка 88 грн знос 44.донараховіваю знос 8014-1412-44,00,списіваю 1412-1113-88,00,зменшую капітал 5111-5512-88,00,закрівю знос 5511-8014-88,00 вірно чи ні,тобто перша проводка 50%,інші 100%

:; 15:05
EVGENIY, Дякую вам за відповідь!

Аліса 15:06

натли 15:06
Катя, вроде нет.ві должні вібирать какая вам вігоднее.но может кто умнее подскажет.

натли 15:07
Аліса, на 15,00 у мене таакож.видимо пока необновили.

EVGENIY 15:07
натли, чому нарахували знос 44 а закриваєте 8014 на 88?

EVGENIY 15:10
натли, нарахували дуруг половину зносу 8014 1412 - 44, далі закриття рахунків витрат воно робиться один раз у кінці кварталу і закриває не тільки 8014 а весь 8 клас рахукнів у вас на 8014 може бути не тільки 44 а набагато більше тому ця проводка вже до вашого списання відношення не має це ЗАКРИТТЯ ВИТРАТ!

EVGENIY 15:11
натли, у вас все вірно окрім 5511 8014

Тат_яна 15:11
Катя, https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... i-nyuansi/

натли 15:17
EVGENIY,ну да логично.у меня только 44 будетн на 8014 спасибо тогда 5511-8014 44,00 спасибо.

Аліса 15:20
натли, да чекаємо, скільки можна???

натли 15:21
EVGENIY,можна сразу еще вопрос по безоплатно полученнім до 2017 года.на 01,01,2017 сделала техпроводку как по купленніим так и по благодийно полученнім,єто уже через год віяснилось что безоплатно полученній знос ненужно біло переносить на 5111.при списании их такие же проценті списания делать? списание.8014-1412-50%,1412-1113-100%

GalinaS 15:21
Терцентры!подскажите каким документом поставить на юридические(а потом и финансовые) оплату проезда по маршрутным листам(на каждого работника или на всех сразу?)

Елена ТЦ 15:22
GalinaS, юрики сразу по кошторису, финансовые под реестр ав.отчетов

натли 15:23
EVGENIY,или 8014-1412донараховуем знос 50%,1412-1113-списуем на суму зносу 50%,5111-1113- списуем залишкову суму??

GalinaS 15:24
Елена ТЦ а авансовые подкладываете?Спасибо за ответ

Яна 15:27
Підскажіть будь ласка, якщо ФСС кинув мені гроші 30.06 як я ці гроші маю відобразити в балансі? Дякую!

МОЛОДЬ 15:27
В 2дс де відображаються благодійні внески у нат. формі, списую відразу через 1812.

бух. 15:28
EVGENIY, підскажіть будь-ласка як списати прдукти харчування які зіпсувались внаслідок того що садочок був на карантині?

EVGENIY 15:31
натли, не вигадуйте ви в першому повідомленні все вірно написали!

EVGENIY 15:33
бух., в бюджетній бухгалтерії в квітні була стаття

просто таня 15:33
МОЛОДЬ,вам что то дали материальное или деньги?

МОЛОДЬ 15:34
просто таня, материальное

натли 15:34
EVGENIY, спасибо.

натли 15:37
МОЛОДЬ,2дс 2130 строка доход,2310 строка расход

бух. 15:38
дякую

натли 15:43
бух., https://i.factor.ua/ukr/journals/bb/202 ... 1568018517

oksana 15:47
Яна, в активі р.1162, в пасиві - 1540,1560

МОЛОДЬ 15:57
натли, а в 2220?

Олена 16:08
добрий день! підскажіть будь ласка як врахувати надурочні виплачені в грудня за рік при виплаті відпускних?

Економіст 16:28
Всі купівлі овочів та фруктів треба сумувати для неперевищення 50 тисяч ?

Економіст 16:29
Все йде в одну купу?

Тетяна 16:30
Олена, оплата надурочних включається повністю у розрахунок відпускних.

А 16:34
Яна, ф.1-дс-ряд.1162-це залишок на рахунках,ці кошти у ряд.1540,1560 не відображаються,тут відображається ваша кредиторська заборгован.по лікарняним і у Довідці ф.7 дод.26

А 16:35
Кроп,все пішло після завантаження даних у є-звітність казною

oksana 16:38
А, р.1540,1560 пасиву - це ж і є заборгованість

СВ 16:44
девочки звіти можна вигружать в мене вже з цифрами

СВ 16:44

Аліса 16:48
СВ, да, я уже сформувала

А 16:49
оксана,кошти які надходять із фонду у пасиві не відображаються ви ж висловлюйтесь правильно

GalinaS 16:51
Економіст по4 знакуДК021-2015

Саша2 16:55
oksana,правильно сказала

Галина 16:55
термін використання футбольної форми в сільській місцевості ( сільській раді )

oksana 16:56
А, цікаво, куди ж ви поставите заборгованість по лікарняних в пасиві ???

А 16:58
оксана,ряд.1540,1560

oksana 16:58
А, а я хіба не так відповіла?

EVGENIY 17:01
Галина, https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... 42015-994/

Маруся 17:08
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка придбали кондиціонер, вартість 20000,00 грн. На який рахунок правильно його поставити. 1014,1016 чи 1018. Щіро дякую за допомогу

oksana 17:12
Маруся, на 1014, 8підгр

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”