Добрий ранок! Всім мирного дня!
Ірина 08:20
Доброго ранку! Всім спокійного дня!
Лілія 08:21
індексаціії підлягає зарплата у розмірі 2/3 від окладу???
Ірина 08:33
Доброго дня, а що з Є-датою?
Mila 08:38
Лілія, так індексація ж платиться за відпрацьовані дні, а 2/3 це не робочі.
ФСН 08:44
Доброго ранку! Мирного неба!!!
Валентина 08:53
індексується заробітна плата за відпраціьований час. простій не індексується
Валєрчик 08:59
Ірина, добрий ранок. Теж цікавить. Незрозуміло, що робити,чекати коли запрацює,чи як?
Ірина 09:05
Спасибо за шпаргалку
EVGENIY 09:18
Доброго ранку, всім гарного дня
Інна 09:21
Валєрчик, а що ж ми можемо зробити? Тільки чекати.
Tatiana 09:46
У нас працівник на простої, виїхав за кордон. І працевлаштувався. Що з ним робити?
Яна 09:49
Яке число фінансує ФСС?
Яна 09:50
Чи прийняли відпустку для педагогічних працівників 56 днів?
Марта 09:53
Tatiana, працівник написав заяву на звільнення. Якшо ні не можете звільнити.
Світлана 10:06
Яна, ще ні.
EVGENIY 10:10
Яна,
Tatiana 10:12
Марта, та звільняти ми не думаємо. Я ось не знаю може він надалі бути на простої.
EVGENIY 10:14
Tatiana, а що тут такого що він працевлаштувався? ПОки простій він має на це право
EVGENIY 10:16
Tatiana,
Марта 10:29
EVGENIY, це не то. Людина яка перетнула кордон неє внутріішньо переміщеною особою.
Наталія 10:30
Добрий день! Скільки коштує доступ до сайту на 1 місяц?
Наталя т-ц 10:31
Наталія, 30грн
EVGENIY 10:31
Марта, суть та сама
Юлія 10:32
EVGENIY, Завжди дивлюся ваші новини з фінансування лікарняних. За це велика вдячність вам.
Людмила 10:55
Добрий день. Скажіть, будь ласка, чи оплачується лікарняне під час оплачуваного простою? Кругом пише, що оплачується, а наш соцстрах каже, що ні.
EVGENIY 11:00
Людмила,
Людмила 11:03
Дякую, EVGENIY. Я вже стільки тих розяснень читала і ніде не написано, що неоплачується. Але як бути з соцстрахом...,?
ВІК 11:05
Доброго дня! Колеги, порадьте, що робити? В звітності по ЄСВ за 1 кв. не поставила працівнику дні без збереження з/п в березні. Подавати уточнюючий?
EVGENIY 11:06
Людмила, так покажіть їм цей лист, або хай обгрунтують вам, у вас же не відпускта без збереження
Людмила 11:33
Ми просили, щоб дали нам розяснення письмово. Вони дали відповідь, з посиланням на статті ЗУ "Про загальнообовязкове соц.страхування...", де прописано підстави для відмови у наданні допомоги. Слово простій там навіть не згадується. Суперечать самі собі.
EVGENIY 11:34
Людмила, мені здається вам треба оформити заявку ні лікарняні все як завжди і хай вони офіційно пишуть відмову
Тамара 11:36
Людмила, 100% згідна з EVGENIY
Людмила 11:37
Дякую
Катерина 11:46
Підкажіть програма Медок працює? Бо в мене не відправляється заявка на соцстрах
Катерина 11:47
пише в дорозі, а квитанції не приходять
Світлана 11:49
Катерина, все працює, відправляли заявку по декрету.
Ірина 11:50
Всім доброго дня!
Ірина 11:53
Підскажіть будь ласка бюджетна усанова дитячий садочок, в якій програмі ведете бухгалтерію? бо Excel це просто жах
Тома 11:57
держ.служба чи є індексація в червні?
Наталія Євгеніївна 11:58
Чи не буде проблем і зауважень від перевірок через ту кредиторку, що виникає в звязку з затримкою казною проплат ?
Оксанка 11:58
Наталія Євгеніївна, в умовах воєнного стану нічого не має бути, бо це не наша вина, а такі складні обставини, що цьому сприяють.
Наталія Євгеніївна 11:58
Без реєстрації не дають фінансування. Треба реєструвати. А потім платежі затримуються 2-3 тижні і виникає кредиторка
Наталія Євгеніївна 12:00
Оксанка, дивно чому фінансування наперед не дають
Наталія Євгеніївна 12:00
Хоча б давали по плану фінансування до кошторису на місяць всі суми
Світлана 12:04
Наталія Євгеніївна, в нас теж саме, потім вищестояща видає листи, щодо аналізу кредиторки, потім вже своїми листами відкликаємо з казни.
ВІК 12:29
Чомусь ніхто не відповів... Ще раз запитаю. Колеги, порадьте, що робити? В звітності по ЄСВ за 1 кв. не поставила працівнику дні без збереження з/п в березні. Подавати уточнюючий?
Тома 12:29
будь лласка, підкажіть по індексаціЇ? дер жавна служба
Світлана 12:33
Тома,
Одеса бух 12:41
ВІК: Уточнюючий
ЛЮБА 12:44
Добрий день, підскажіть, яка буде індексація зарплати за червень , базовий місяць 12.2021
Світлана 12:48
ЛЮБА: Зліва є калькулятор індексаціі з/п
новенька 12:49
Як у звіті з ЄСВ у Дод.1 відобразити котракт у тероборону?
Світлана 12:49
ЛЮБА,
ВІК 12:50
Одеса бух, дякую!
ЛЮБА 12:52
Світлана, Дякую!!!!!
Люсія 12:53
Добрий день! Чи може інвалід 1 група Б на звороті довідки написано потребує стороннього догляду бути працевлаштована?
керр 12:59
Люсія, потрібно враховувати ще записи Інд програми реабілітації, на певних посадах (професії) цілком можливе працевлаштування з відповідним пристосуванням...
Люсія 14:22
керр, дякую
Люсія 14:23
Цю індивідуальну програму повинен мати кожний інвалід
Любов 14:32
Звільнився начальник відділу, залишились два спеціалісти. Як нараховувати зарплату?
Світлана 14:33
Любов, а без начальника відділу не можна нарахувати ЗПЛ?
Любов 14:44
Кажуть що не можливо.
Валентина 14:48
Доброго дня, допоможіть будь ласка, в призначенні платежу при відновленні касових видатків в СДО ставимо кекв 0000, чи кекв 2273 (наприклад)
керр 14:50
Люсія, видають кожному
Люсія 14:53
керр, дякую
Домініка 14:55
Валентина, прописуємо конкретний КЕКВ
777 14:55
Одеса бух, а чи не можна зробити наприклад в червні окремий рядок місяць вибрати той що потрібно наприклад 1 і поставити відпустку без збереження?
Валентина 14:58
Дякую.
Олена 15:30
Любов, Світлана, нарахувати можна), а далі? За своїм досвідом швиденько наказ на главсеца про право другого підпису, картки підпису в казу, документи на токен і працюєте так доки не приймуть нового. Ну або якщо знаєте, що через день-два хтось уже буде- чекаєте. Далі до 5 мо напише довідку "через відсутність особи, яка має другий підпис - затримка "
Любов 15:47
Окупована територія.
EVGENIY 15:48
Олена, а де написано що це начальник відділу бухобліку?
EVGENIY 15:49
Любов, уточніть питання а то кожен про своє думає
EVGENIY 15:50
Олена, або про те що у людини підпис
Оля 15:58
Якщо працівник працював на ставку помічника вихователя, є вакансія 0,3 ставки, його приймають наказом , і табелююють додатково. То з/п я рахую 6500*1,3 ставки?
Олена 15:59
EVGENIY, я за логікою так подумала))) а сенс тоді у запитанні? Любов! Агов! уточніть питання))
АнДрій 16:00
Відомість на з/п зформована у Excel. За рахунок якихось (мені не зрозумілих) заокруглень постійно НЕ ЗХОДИТЬСЯ результат на 1 - 2 коп. Можливо хтось знає підказку у вирішенні проблеми. ДЯКУЮ наперед.
EVGENIY 16:01
Олена, може в них начальник відділу робе табель і без табелю вони не можуть нарахувати, та багато чого може бути ))
EVGENIY 16:01
АнДрій, так використовуйте формулу ОКРУГЛ
EVGENIY 16:02
АнДрій, на форумі лежить мій файл ексель для розрахунку зарплати подивіться як там формули прописані, я теж свого часу на цьому спотикався
EVGENIY 16:04
АнДрій,
АнДрій 16:21
EVGENIY, Дуже вдячний. Спробую розібратись.