Всім привіт)
Олена: 08:42
Добрий ранок!
Іра: 09:06
Добрий ранок, працівнику встановили інвалідність, крім того що я нараховую ЄСВ 8,41 і показую у звіті, десь ще треба комусь щось надавати?
EVGENIY: 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня
Любов: 09:15
Добрий ранок, колеги. Міська рада передала запаси відділу, який є окремим головним розпорядникуом коштів, для забезпечення роботи пунктів незламності що розташовані у приміщенні
Любов: 09:21
Чи є це надходження у натурі?
EVGENIY: 09:21
Любов, якщо це не внутрівідомча передача то це натуралка, тобто те саме що благодійка, на мою думку
Любов: 09:24
Підкажіть, внутрівідомча передача по комунальній власності це в межах місцевого бюджету чи головних розпорядників?
EVGENIY: 09:29
Любов, це загадка від тих хто пише нормативні акти, в ОЗ в кореспонденції написали що передача в межах бюджету а в запасах чомусь не написали, тому хто зна що вони задумували
школа: 09:32
Всім Доброго ранку.
ОК: 09:33
Як що людину прийняли на роботу у березні 2024 року, чи буде йому нараховуватися індексація за вересень 2024 року?
школа: 09:34
Вихователь ДНЗ на 0,5 ставки. Чи входить доплата за Престижність (5%) до мінімальної зарплати?
EVGENIY: 09:35
ОК, індексація ні яким боком не залежить від дати прийняття на роботу читайте статті
EVGENIY: 09:37
школа,
керр: 09:37
школа, "входить", ст.3/1 ЗУ "Про оплату праці" такої виплати, як виключення, не передбачено
школа: 09:40
EVGENIY, керр, ДЯКУЮ.
123: 09:49
Любов, але ж міська рада не може бути надавачем благодійної допомоги.
Ірина: 09:52
Як виправити помилку у звіті ЄСВ за 2004 рік. Прийшов лист від ПФУ, що був неправильно вказаний індефікаційний код.
Валентина: 10:02
Всім доброго дня!Підкажіть,будь ласка, працівниця пішла у основну відпустку на 30к.д.(з 01.09.24-30.09.24), а далі мала би піти на лікарняний по вагітності та пологах,але народила на 6й день відпустки,тому повернула чисті кошти на рахунок,що робити з податками, які були утримані з нарахованої суми? відпустка нарахована була і виплачена в серпні.
EVGENIY: 10:11
Валентина, нічого з ними не робити перерахуйте на суму цих податків менше наступного разуі у вас все вирівняється
EVGENIY: 10:13
Валентина, ви зараз перерахували податків більше ніж нарахували, тепер просто перерахуйте їх менше
Інна: 10:19
Чи можна надати працівнику, який виїхав за кордон відпустку без збереження зарплати більше 90 днів?
EVGENIY: 10:19
Інна,
Валентина: 10:27
EVGENIY, так і роблю,але в головній залишаються вісіти податки
Таїсія: 10:27
Доброго дня.
EVGENIY: 10:27
Валентина, значить щось не вірно робите
Іра: 10:30
на тему відпустки без збереження) якось цікаво виходить, вже другий рік наш спеціаліст за кордоном без збереження, право на щорічну відпустку забрали, а стаж вислуга йде
Таїсія: 10:31
Щось я заплуталась. Допоможіть, будь ласка. Рініше, індексацію "поїдала" доплата до мінімальної з/п, а зараз, згідно переліку доплат (із статті, наведеної посиланням ECGENIY) - ВИХОДИТЬ що сума індексації буде ПОВЕРХ мінімальної? Чи я щось не так розумію?
EVGENIY: 10:32
Таїсія, ви щось не так зрозуміли, ваше питання не стосувалося індексації
Таїсія: 10:38
EVGENIY, ні, мова зараз іде не про доплату за престижність, а САМЕ за ІНДЕКСАЦІЮ. Доплати за роботу в нічний час, за роботу із дезінфікуючими засобами, за роботу в надурочний час..... , і разом із ними, стоїть ІНДЕКСАЦІЯ. Тобто, я так зрозуміла, що ця виплата буде ПОВЕРХ мінімальнї. Чи я помиляюсь?
EVGENIY: 10:43
Таїсія, стаття 2017 року, я її дав щоб ви там не про індексацію читали
EVGENIY: 10:43
Таїсія,
Таїсія: 10:53
EVGENIY, Дякую.
Олена: 10:56
Добрий день підкажіть будь ласка прцівник в період прстою брав декілька раз відпустку, в вересні іде у відпустку знов, як рахувати відпускні з окладу чи з тих відпускних які попадають в розрах період?
Іра: 11:17
з відпускних
Олена: 11:29
Іра, дякую а доплату ЄСВ потрібно?
Валентина: 11:31
EVGENIY, в серпні податки пройшли разом з відпускними,тобто в мене в головній на поч.вересня по нулям, можливо мені потрібно зробити якісь проводки?Підкажіть будь ласка!
EVGENIY: 11:35
Валентина, тепер ви виправляєте податки серпня в себе, 6311 6511 на суму переплати після перерахунку відпускних
Олена;;;;: 11:37
Добрий день. колеги потрібна ваша допомога. в мене охороник пішов на лікарняний його години покладають на іншого охороника яка по табелю виходить що працює без вихідних. чи можна таке брати до нарахування зарплати загальна кількість годин становить 210 при нормі 168
керр: 11:38
Олена;;;;, якщо вже таке по факту має місце, має бути відповідна оплата
МВА: 11:39
Доброго дня, ОМС, кадри виявили помилку у нарахуванні вислуги років (не врахували службу в армії 1986-1988рр.) чи можна виплатити різницю у перерахунку в межах бюджетного року?
керр: 11:40
МВА, взагалі право на таку виплату бюджетним роком не обмежується, а діє з часу коли виникло)
123: 11:43
Роблю уточнюючий додаток 6 звіту єсв. По всіх працівниках помилка початку періоду спецстажу. Спочатку потрібно ввестих всіх працівників з типом скасовуючий, а тоді всіх правильний. Чи по кожному окремо. петренко-скасовуючий+правильний, сидоренко - скасовуючий+правильний?Буду вдячна за підказку!
МВА: 11:46
керр, дякую, відкинули мої сумніви.
Олена;;;;: 11:52
керр, а перевірка коли прийде. незаставить повернути кошти?
Ольга: 12:18
В працівника є надбавка за складність, за ведення військового обліку можна дати 50 % доплати чи ні?
Олена: 12:18
123, я робила по кожному працівнику окремо уточнюючий (по дві строчки - скасовуюча + правильна) ... по іншому здається і не приймає
натли: 12:21
доброго дня.чи може водій бути внутр.сумісником поєднуючи посаду робітника з ремонту будівель
Інна: 12:50
Ольга, можна, до 50%
керр: 13:06
Олена;;;;, дивлячись яка перевірка) але в будь - якому випадку відпрацьований час має оплачуватись на умовах встановлених законом... якщо про повернення, то за певних умов, в межах СЗП буде повертати той хто так організував працю працівника) ...
Іра: 13:21
Олена, доплату ЄСВ потрібно робити
Олена: 13:22
доброго дня, підкажіть будь ласка, на якій підставі списати з баланса токени, які були раніше оприбутковані. Ліквідація підприємства
EVGENIY: 13:40
Олена, передавайте їх головному розпоряднику
Бухгалтер: 13:55
Добрий день! Підскажіть, будь ласка, чи утрисується сума боргу по виконавчому листу з лікарняного за рахунок ПФУ? Дякую
керр: 14:00
Бухгалтер, з такого рахунку кошти йдуть лише на виплату допомоги ...
Бухгалтер: 14:00
керр, дякую
Олена: 14:14
EVGENIY, дякую
123: 14:39
Олена, а ще підкажіть чи додаток 6 подається сам чи ще з якимось іншим. Чи сам цей додаток приймається?
Ліцей: 15:33
Добрий день, допоможіть порадою. Кількість учнів в 1 класі 5, один з них на сімейній формі навчання. Чи здійснюється оплата класного керівництва 50%? Фактично клас не повний. Дякую
к: 15:37
доброго дня.допоможіть визначити доплату єсвдо 01.09-8.41% з 01.09-22% нараховано з/п у вересні 1203,72відпустка за вересень нарахована у серпні 6115,68
натли: 15:41
підкажіть на 12,21
керр: 15:41
Ліцей, фактично не повний, і фактично з кількістю учнів менше 12 осіб... там ж не вказано нижньої межі)
керр: 15:43
натли, внутр.сумісництво не передбачає поєднання, адже виконується робота у вільний від основної роботи час... "поєднання" це суміщення...