Архів чату за 11.11.2022

Тут зберігається архів спілкування в чаті на порталі
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1398 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина 08:11
Всім привіт

0301 09:04
доброго ранку!

EVGENIY 09:13
Доброго ранку, всім гарного дня, і і очикуємо Херсон в чаті

Марина 09:28
EVGENIY, ЧЕКАЄМО!!!!!!!!!!!!!!!

Марина 09:29
Підкажіть на який рахунок і підгруппу оприбуткувати намет армійський?

Марина 09:29
ОЗ

Марина 09:33
Мабуть 1018?

Оксана 09:39
Доброго ранку. В мене виникла така ситуація - ФСС не бачить кількість відпрацьованих днів за цілий рік по працівнику. У довідці ОК-7 з пенсійного всі дні по трудовому і страховому стажах є, пенсійний не розуміє чому ФСС не бачить ці дні. Млжливо в кого була така ситуація піскажіть, будь ласочка, не можу виплатити працівнику лікарняний,

Оксана 09:40
Можливо в кого є контакти, щоб проконсультуватися по даній ситуації.

EVGENIY 09:43
Марина, ось тут читайте https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... h-zasobiv/ якщо не знайдете нічого то 1018

Марина 09:43
EVGENIY, читала...

Світлана 10:07
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як нараховувати доплату до мінімальної з/п кочегарам.

Галина 10:14
Хтось вже купував генератори? Як їх підключати і оформляти? це буде реконструкція системи освітлення чи як?

EVGENIY 10:14
Галина, це окремий об'єкт обліку

EVGENIY 10:15
Світлана, а чому питаєте? В чому проблема?

Галина 10:16
EVGENIY, питання не в обліку. Питання в придбанні. Це 3142 чи придбання самого генератора за 3110. А потім оплата послуг обленерго за 2240

EVGENIY 10:17
Галина, у вас система освітлення на обліку стоїть?

Галина 10:17
EVGENIY, ні. це ж частина будівлі

EVGENIY 10:18
Галина, тоді що ви модернизуєте?

ВІК 10:30
Світлана, в журналі "Оплата праці" за лютий 2019 р. №4 є гарна стаття. Може Вам допоможе

Світлана 10:42
ВІК, Дякую!

123 10:45
Світлана, на 7 році доплати до мінімальної такі питання інтригують

Світлана 10:50
EVGENIY, Попередниця нараховувала доплату до окладу, а не до фактично відпрацьованої суми. Я не впевнена, чи це вірно.

Світлана 10:51
123, я новий працівник. З даним питанням справи немала))

Юлія 11:06
Доброго дня, залишись без бухгалтера, а терміново треба придбати принтер. Підскажіть, будь-ласка як все оформити через прозоро.

Олена 11:16
Підскажить будь ласка працівник на простої (2/3 від ставки) донараховувати до МЗП 22%?

Світлана 11:17
Юлія, а в двух словах про це не напишеш. Це ціла історія.

Іра 11:19
Олена, обов'язково.

Олена 11:19
Дякую

Таня 11:31
СДО в когось працює?

Дніпро 11:40
добрий день, дуже погано працює

керр 11:49
Олена, дораховують до мінзп за відпрацьований час, простій це ж не відпрацьований час, виконаної норми праці не має

ната 12:31
керр, єсв дораховують

0-0 12:52
Таня, воно ледве грузиться

Оксана 12:54
Кидаю платіжки по СДО. Вже 30 хв.......

Дніпро 12:57
Оксана, я 45 хв (( і статус - отриманий каз-вом

Оксана 13:00
Дніпро, ну мені ще печаткою підписати, то всі 45 хв і в мене будуть)))))))))))))

Новачок 13:15
Чи важливо для перерахування ЄСВ щоб було розділено по 22 і 8,41 % ? Податкова веде облік оплачених сум окремо чи все разом?

NeProzorro 13:17
Юлія, якщо сума принтера до 50 тисяч то на прозорро нічого не робите. Є розяснення- бо ж діє нова постанова кму по закупівлях

NeProzorro 13:17
https://infobox.prozorro.org/articles/p ... a-pitannya

Наталія 13:23
Доброго дня. Євгеній, підкажіть чому протягом дня "викидає" з сайту, треба кожного разу заходити через вхід, вкладка відкрита постійно.

Тетяна*** 13:31
Добрий день. Можливо хтось знає як можно проплатити "Оновлення кредитного рейтингу міста"? Не бачу в постанові 590 таких видатків

NeProzorro 13:42
Тетяна***, "оплату (відшкодування) коштів за отримання доступу до інформації з баз даних, реєстрів іноземних держав". Може таке? Рейтинг міста національний чи міжнародний?

NeProzorro 13:44
Тетяна***, або "оплату інформаційних послуг, у тому числі з виготовлення та розміщення інформаційної продукції, послуг із розміщення інформації в засобах масової інформації"

Оксана 13:50
А можливо хтось знає як оплатити придбання картриджа по 590 постанові?

Танюшка 14:07
Чи працює СДО? У мене другий день з 14 годин не працює.

NeProzorro 14:21
Оксана, як варіант " придбання комплектувальних виробів і деталей для ремонту виробничого та невиробничого обладнання "

Оксана 14:23
NeProzorro, можна спробувати.Дякую.

Оксанка 14:24
В мене сьогодні зобов'язання у СДО не змінюють статус...Отриманий казначейством, хоч я знаю, що вони і проведені є, і відхилені. Казначей позвонив...Це у програмі збій чи у Києві?

МаШка 14:25
Підкажіть, Для отримання матері ПСП, якщо батько дітей не працює, який потрібен підтверджуюючий документ?

Альона 14:36
Доброго дня.

EVGENIY 14:42
Світлана, на сайті є стаття https://buhgalter.com.ua/articles/trudo ... ta-do-mzp/

EVGENIY 14:43
Наталія, викидати може тільки по одній причині ви авторизовуйтесь наприклад в телефоні або любому іншому пристрої, або ж мухлюєте і пробуєте один акаунт на двох використовувати :) і коли ваш сусід заходе вас викижає

Альона 14:50
Підкажіть, як правильно списати про терміновані продукти харчування в закладах освіти в звязку з простоєм

EVGENIY 14:54
Альона, гляньте тут https://buhgalter.com.ua/articles/buhga ... ikovuyemo/

EVGENIY 15:13
Херсон рас рас, ви вже з нами ? :)))

Дніпро 15:26
Оксанка, у мене так само ((

Марина 15:33
офіційно - Херсон наш!!!!! (як і було і буде) ГУР

Марина 15:34
EVGENIY,

EVGENIY 15:49

Ірина 16:11
Підскажіть, будь ласка, як в табелі робочого часу відобразити дистанційну роботу працівника?

1234 16:31
Всім доброго дня. Підкажіть чи правильно я розумію: на час воєнного стану, якщо на рахунок відкритий в Казначействі, перерахують кошти за товар. То я вже не можу заплатити з цього ж рахунка за матеріали, необхідні для цього товару. Лише можна оплатити податки та ЄСВ?

1234 16:33
Одразу прошу вибачення, можливо моє питання не дуже розумне. Але я не працювала ніколи з бюджетною бухгалтерією. Зараз постало питання про отримання коштів від держ.підпримєства

EVGENIY 16:40
1234, да тільки податки зможете з цього рахунку оплатити, якщо я вас вірно зрозумів

EVGENIY 16:42
1234, пункт 19-1 читайте https://buhgalter.com.ua/zakonodavstvo/ ... rzhavnoyu/ думаю ви це мали на увазі

1234 16:44
EVGENIY, так, саме про це я питала. дуже дякую!

Відповісти

Повернутись до “Архів чату buhgalter.com.ua”