Інформація по темі "" | Публікації по тегу
11.05.17
9634 18
Друкувати
Обране

11 травня 2017 року о 16 годині казначейством буде проведено економічне навчання у режимі відеоконференції

Державна казначейська служба України повідомляє,

що 11.05.2017 о 16 годині буде проведено економічне навчання у режимі відеоконференції для працівників органів Казначейства та працівників фінансово-бухгалтерських служб розпорядників бюджетних коштів з актуальних питань: 

  1. Застосування програмно-цільового методу у місцевих бюджетах.
  2. Використання коштів міжнародних грантів.
  3. Проведення видатків закладів охорони здоров’я за скороченою економічною  класифікацією видатків бюджету.
  4. Складання фінансової та бюджетної звітності.
  5. Складання звітності об’єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
  6. Інші питання, що надійшли від органів Казначейства. 

Запрошуємо представників розпорядників бюджетних коштів прийняти участь у відеоконференції в органах Казначейства за місцем обслуговування.

ДКСУ

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
18
оксана
11.05.2017
наши пока морозятся
Євген оксана
11.05.2017
Думаю у багатьох казначействах просто не має такої можливості щоб розмістити всіх бухглатерів в одному місці, тупо такого місця не має :) Тому багато будуть морозитись!
Наташа
11.05.2017
І розмістити посилання та пустити відео-конференцію он-лайн на офіційному сайті ДКСУ казна також не має можливості.... або не хоче....
Оксана
11.05.2017
Наші також мовчать. А чому б відеоконференцію не зробити у вигляді вебінару?
Євген
11.05.2017
Чекаємо відгуків і що корисного там розповідали!
Нюша
11.05.2017
Наша казна сказала, що ця відеоконференція стосується тільки місцевих бюджетів (ми - держбюджет). Не здивуюсь якщо місцевим бюжетам скажуть що вона тільки для держбюджетників :)))
Like
11.05.2017
Є аудіо версія
Бухгалтер
12.05.2017
Була вчора на семінарі. Не розумію для чого нас збирати, щоб зачитувати інструкцію по заповненні фінансобої звітності ми і самі взмозі прочитати. Як на мене марно втрачений час. Нам зараз потрібно допомога ПРАКТИКІВ!!!!!!!!
Євген Бухгалтер
12.05.2017
Тю, анонсовано було що типа відповіді на питання які надійшли!! І що відповідь нормальні не надавали??? :((((
БУХГАЛТЕР
12.05.2017
Казна сама нічого не знає ні в звітності ні в інших фінансових питаннях!!!!!але то є КАЗНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бухгалтерія - це любов
12.05.2017
Шановна КАЗНА: по перше збирайте працівників в робочий час, адже не всі сплять до 9години, по-друге, перш ніж нас скликати, наберіть собі фахівців-практиків. Про те що ви розповідали треба навчати на І курсі у І семестрі на бухгалтерських курсах. Позор вам усім
Катерина
13.05.2017
В начале семинара было сказано про то, что будет рассматривание проблемных вопросов!!! А по-сути, по Балансу и форме 2ДС, рассказывали как их заполнять.... Скажите пожалуйста - ЗАЧЕМ НАМ ЭТО НАДО???? Мы заполнили эту форму больше месяца назад!!!! На проблемные вопросы - почти не было не одного ответа(((( Зря потраченное время!!!!
Адольф
13.05.2017
В Киеве живут(работают на госслужбе) боги которbIе ничего не знают о жизни смертнЬІх в регионах. И журнал Казна-УкраинЬІ тому подтверждение. Один пиар, Слюз наверное будет баллотироваться в депутатЬІ и т.д.
Stavr Адольф
13.05.2017
Да, журнал "Казна Украины" достоин отдельной темы. Платить деньги за то, чтобы вместо актуально информации рассматривать фотографии вышитой карты - уважаемое казначейство, вам не кажется это перебором? Хотите показать результаты этой работы - слепите ПДФ со всеми фотографиями и выложите на своем сайте в свободный доступ. Вам только спасибо скажут. Но не нужно в платном журнале (который вроде считается научно-практическим) размещать из номера в номер эту ерунду.
Казначей. Stavr
13.05.2017
Дело в том, что майданы прошли а заставлять делать подписку журналов не ушло. Приходят нам лысты в которых написано "ЗАБЕЗПЕЧИТИ підписку" под личную ответственность руководителя! И как тут не напрягать клиентов. Не организуем, заставят отдать денег с зарплаты. А так хочется заявить в прокуратуру
Stavr Казначей.
14.05.2017
Да я без претензий к рядовым сотрудниками казны. Мой пост был адресован верхам, надеюсь они здесь бывают. Полностью согласен: власть в стране поменялась, но дух совка был, есть и будет. Партия сказал "надо" - и пусть казначей попробует ответить "нет"... Судя по движнякам, которые у вас недавно происходили, все остальные номера журнала "Казна Украины" в 2017-м году будут посвящены высадке кустов калины и прочего возле казначейства.
бухгалтер
16.05.2017
Змінили все і облік і звітність, все поставили з ніг на голову, а хто подумав про хорошу програму для бюджетних установ, працюємо хто в чому. Зарплата головного бухгалтера централізованої бухгалтерії 11 тарифний розряд 3152 грн. Решта з барського плеча. Питають, як з розумних, а платять, як дурним. Маємо те що маємо.
Нінель
21.05.2017
А при чому тут Казна, хіба казначейство тепер пише інструкціі і накази, щоб надавати якісь роз'яснення? Що видав Мінфін о те й маємо, наказ n307просто супер, звітність здавали як в тій приказці: "хто в ліс, а хто по дрова"!
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі