Інформація по темі "" | Публікації по тегу
21.09.20
5877 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2020/№ 35

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія, до вашої уваги зміст номеру

Бюджетна бухгалтерія, вересень, 2020/№ 35Роботодавців можуть зобов’язати інформувати Держпраці про нічних працівників Мінекономіки має намір увести в трудове законодавство поняття «нічний працівник». Для цього розробили законопроєкт, котрий змінить ст. 54 КЗпП.

Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності Постанова від 09.09.2020 р. № 814

Майно вартістю менше 50 тис. грн можна списувати без дозволу Процедура списання майна бюджетними установами — ця тема завжди актуальна. Механізм списання об’єктів державної власності визначено в Порядку № 13141.

Щодо окремих питань бухгалтерського обліку Лист від 06.08.2020 р. № 41020-07-10/24163 (витяг)

Щодо бухгалтерського обліку об’єктів благоустрою Лист від 04.08.2020 р. № 8/11.3/5679-20

Об’єкти благоустрою на балансі ОМС: норма чи дивина На території будь-якого населеного пункту розміщені та функціонують численні об’єкти благоустрою, як-то: парки (разом із зеленими насадженнями, огорожами, альтанками, фонтанами тощо), сквери, пам’ятники, майдани і площі. І звісно ж, скрізь є дороги, вулиці, провулки, пішохідні доріжки, автобусні зупинки, стоянки тощо.

Щодо продовження договорів оренди з навчальними закладами Лист від 20.08.2020 р. № 10-16-16695

Продовження договору оренди без аукціону: варіанти від ФДМУ Продовження чинних договорів оренди — одне з болючих питань для орендарів та орендодавців державного та комунального майна. Які правила та умови продовження таких договорів?

Робота у день вибуття/прибуття та відрядження у вихідний Здається, вже всі бухгалтери вздовж та впоперек вивчили Інструкцію № 591. Але запитань про оформлення відрядження не меншає. У сьогоднішній статі ми зібрали найпопулярніші запитання про роботу у день вибуття/прибуття та ситуації, коли час відрядження припав на вихідні, свята. Тож отримуйте зручну шпаргалку із цієї теми!

Зміна № 9 до Класифікатора професій: що передбачено для держслужбовців? Вихід Зміни № 9 до КП1 стався завдяки наказу № 15742. Важливо підкреслити, що серед інших сфер діяльності (охорона здоров’я, освіта, культура, надання соціальних послуг) Зміна № 9 до КП охопила й деякі кадрові позиції серед посад державної служби. Розглянемо ці нововведення.

Інструктор з фізкультури ЗПО: який тарифний розряд установити? До нашого закладу позашкільної освіти на посаду інструктора з фізкультури приймається працівник, який має повну вищу фахову освіту та досвід роботи на зазначеній посаді більше 7 років. На попередньому місці роботи у 2019 році за рішенням атестаційної комісії йому було присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст першої категорії». Який тарифний розряд необхідно встановити такому працівнику? Чи можна у майбутньому підвищити його тарифний розряд, і якщо так, то за яких умов?

Лікарняний працівнику з інвалідністю: коли стаж менше 6 місяців 25 серпня 2020 року до установи прийнято працівника з інвалідністю. До цього він більше 2 років ніде не працював (отримував пенсію по інвалідності). З 14 по 16 вересня він був на лікарняному за загальним захворюванням (не пов’язано з інвалідністю). Як правильно визначити суму лікарняних? Чи застосовувати обмеження до суми лікарняних через 2-річну перерву у роботі?

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі