Інформація по темі "" | Публікації по тегу
12.10.20
4948 0
Друкувати
Обране

Бюджетна бухгалтерія, жовтень, 2020/№ 38

Сьогодні вийшов черговий номер журналу Бюджетна бухгалтерія, до вашої уваги зміст номеру
 
 
Вересневе підвищення окладів та «обслуговуючі» робітники: інтригу розкрито Цього року 1 вересня стало не тільки Днем знань, а й днем підвищення мінімальної зарплати (МЗП).

Місцеві вибори — 2020: увільняємо працівників від основної роботи Місцеві вибори «не за горами». Багато працівників бюджетних установ виявляють бажання взяти участь у виборчому процесі не лише як виборці, а як його організатори. Що робити в цьому випадку? Як оформити «нероботу» працівника у дні організації та проведення виборів? Про це ми поговоримо у цій статті.

Місцеві вибори — 2020: оплачуємо працю членів ВК Місцеві вибори у нашій країні відбудуться 25 жовтня 2020 року. Їх успішне проведення буде залежати від злагодженої роботи членів виборчих комісій (ВК). Чимало працівників бюджетних установ будуть залучені до роботи у складі цих комісій. Про те, як оплатити таку роботу, розповімо у сьогоднішній статті.

Огляд листів МОН: коротко про головне Міністерства і відомства щорічно надають дуже багато роз’яснень. Для детального аналізу всіх не вистачить ані часу, ані сторінок у нашому журналі. Тож ми періодично готуємо дайджест листів. Настала черга МОН. У сьогоднішній статті ви зможете знайти багато корисної інформації від фахівців «освітнього» Міністерства.

Встановлення огорожі: плануємо видатки та обліковуємо Бюджетна установа планує встановити огорожу біля будівлі. Підрядна організація буде придбавати будівельні матеріали за свої кошти та здійснювати встановлення огорожі. За яким КЕКВ правильно здійснити такі видатки? Як поставити на облік таку огорожу? Підкажіть, чи необхідно для цього отримувати дозвільні документи та розробляти проєктно-кошторисну документацію?
Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×