Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.02.16
6072 2
Друкувати
Обране

Казначейство не вимагатиме від бюджетників копії виписки з ЄДР

Мінфін наказом від 25.01.2016 р. № 15 затвердив зміни до Порядку формування Єдиного реєстру розпорядників бюджетних коштів та одержувачів бюджетних коштів та Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України.

 

Зокрема:

1. Розпорядникам бюджетних коштів не потрібно надавати копію виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб — підприємців. Орган Казначейства перевірятиме відповідність даних, зазначених у Реєстраційній картці, установчим документам і відомостям (виписці чи витягу) з Єдиного державного реєстру, отриманим органами Казначейства в електронній формі в порядку, установленому законодавством.

У разі внесення змін до інформації про розпорядника бюджетних коштів (одержувача бюджетних коштів), яка міститься в Єдиному державному реєстрі, орган Казначейства отримує в електронній формі нову виписку чи витяг з Єдиного державного реєстру.

2. Розпорядник бюджетних коштів (одержувач бюджетних коштів) протягом 5 робочих днів із дати внесення запису до Єдиного державного реєстру про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в результаті її ліквідації повідомляє відповідний орган Казначейства про припинення юридичної особи. Орган Казначейства отримує відомості про проведення державної реєстрації припинення юридичної особи в електронній формі з Єдиного державного реєстру.

3. Датою початку операцій за видатками та з надання кредитів із бюджету на рахунках, відкритих в органах Казначейства, є дата отримання органом Казначейства в установленому законодавством порядку повідомлення про взяття рахунка на облік територіальними органами Державної фіскальної служби чи дата, визначена як дата взяття на облік у територіальному органі Державної фіскальної служби за мовчазною згодою.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Олена
24.02.2016
Так вони оригінал вимагають
Святослав
21.03.2016
А де повинні брати електронний варіант виписки Органи Казначейства?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі