Інформація по темі "" | Публікації по тегу
15.08.17
7470 2
Друкувати
Обране

Підприємства повинні розробити плани евакуації в разі збройного конфлікту

Складати план буде комісія з питань евакуації

Центральні органи виконавчої влади, місцеві держадміністрації, органи місцевого самоврядування та суб'єкти господарювання повинні розробити плани заходів щодо евакуації людей і матеріальних цінностей у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.

Для планування евакуації повинна бути створена спеціальна комісія. При цьому на підприємствах з чисельністю персоналу менше 50 осіб замість комісії призначається особа, яка виконує її функції.

План евакуації співробітників розробляється комісією з питань евакуації, підписується її головою, затверджується керівником підприємства, що утворив комісію, і погоджується органом, на території якого планується розмістити евакуйованих людей.

План евакуації складається з тексту та карти (схеми). Окремо в плані евакуації повинні бути передбачені заходи з порятунку осіб з обмеженими можливостями та інших маломобільних груп населення.

Методика планування заходів по евакуації затверджена наказом МВС від 10 липня 2017 року № 579.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Оксана
15.08.2017
План такой - хватай что есть ценного и беги под стену где нет окон. накрывай голову руками и открывай рот, чтобы не так в ушах звенело. из опыта знаю. никакие другие планы ни фига при обстреле не работают!
Орест
26.11.2022
З урахуванням сьогодення, цікаво подивитися на такий план для підприємства. Як можна на кілька місяців наперед спрогнозувати в яку сторону накивати пʼятами?
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі