Інформація по темі "" | Публікації по тегу
03.03.16
7209 1
Друкувати
Обране

Уряд готує зміни до порядку списання об’єктів державної власності

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до Порядку списання об’єктів державної власності» (далі – проект постанови) підготовлено з метою удосконалення та спрощення процедури списання об’єктів державної власності, а також встановлення єдиних вимог щодо списання майна, виявленого в результаті інвентаризації як нестача.

Зокрема, проектом постанови передбачається встановити, що майно, виявлене в результаті інвентаризації як нестача, відноситься на рахунок винних осіб у розмірі, визначеному відповідно до законодавства, у разі якщо винні особи не встановлені, суми нестач зараховуються на позабалансовий рахунок до моменту встановлення винних осіб або закриття справи згідно із законодавством.

Також проектом постанови пропонується збільшити вартісну межу повністю амортизованих основних фондів (засобів), інших необоротних матеріальних активів, списання яких здійснюється зі рішенням керівника суб’єкта господарювання, до 20 тис. грн. та передбачити можливість передавати морально застаріле та фізично зношене майно, придатне для подальшого використання, до сфери управління місцевих органів виконавчої влади.

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
1
Валентина
21.07.2016
Колі будуть зміни до порядку списання об'єктів державної власності???
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі