Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.06.15
3382 2
Друкувати
Обране

Уряд скасував державний фінансовий аудит діяльності бюджетних установ

17 червня Кабінет Міністрів своєю постановою №419, у відповідності до Закону України “Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні”, скасував державний фінансовий аудит діяльності бюджетних установ.

Це було зроблено з огляду на його неефективність через значні витрати робочого часу та людських ресурсів органів Держфінінспекції, дублювання із завданнями інших видів державного фінансового контролю, зокрема аудитом бюджетних програм та інспектуванням.

Разом з тим буде посилено роль внутрішнього аудиту бюджетних установ, спрямованого на надання керівникові об’єктивних і незалежних висновків та рекомендацій щодо ефективності функціонування внутрішнього контролю, ефективності планування і виконання бюджетних програм, якості надання послуг, правильності ведення бухгалтерського обліку та достовірності фінансової і бюджетної звітності.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
2
Ольга
25.06.2015
І як це розуміти? У кого яка думка?
Наталья
02.07.2015
Это неправильный анонс изменений. В Законе Украины “Про основні засади здійснення державного фінансового контролю в Україні” удалили слово "Проверки", и оставили слово "Ревизия". Так что радоваться совсем нечему
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі