Інформація по темі "" | Публікації по тегу
22.08.17
11109 4
Друкувати
Обране

Від печаток на платіжках бюджетників повністю не відмовляться

Мінфін оприлюднив проект змін до Порядку відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Державної казначейської служби України та Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами.

Документи підготовлено у зв’язку зі скасуванням печатки на виконання Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо використання печаток юридичними особами та фізичними особами — підприємцями» від 23.03.2017 р. № 1982-VIII.

Пропонується:

1. Для одержувачів бюджетних коштів, які є суб’єктами господарювання, організаціями, використання печатки відповідно до законодавства не є обов’язковим.

2. Під час подання розпорядниками бюджетних коштів й одержувачами бюджетних коштів платіжні доручення перевіряються органами Казначейства щодо наявності всіх необхідних реквізитів, відповідності підписів відповідальних посадових осіб і відбитка печатки установи зразкам (якщо картка зі зразками підписів і відбитка печатки містить відбиток печатки).

www.interbuh.com.ua

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
4
Аня
23.08.2017
так что теперь на всех документах можно не ставить печать бюджетникам? И на платежках в казну?
Валентина Аня
29.08.2017
если на карточке есть печать то и на платежках должны ставить. Читайте что написано в скобках.
Ірина
29.08.2017
Уму непостижимо. Я не розумію,кому мішали печатки.Тепер люба бумажка- це документ?Пиши що хочеш і все законно.А як кредити в банк та і інші операції.Як ідентифікувати власника, сам можеш порозписуватися за кого хочеш.Печатка все ж давала гарантію якусь.Чи я щось не розумію?
Ляля
29.08.2017
Даа
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі