Інформація по темі "" | Публікації по тегу
24.03.15
1373 0
Друкувати
Обране

Фінансування населених пунктів Донбасу, що розташовані на території проведення АТО: зміни від Кабміну

Кабмін вніс зміни до Порядку перерахування міжбюджетних трансфертів за місцевими бюджетами у населених пунктах Донецької та Луганської областей, що розташовані на території проведення АТО.

Змінами уточнено, що перерахування міжбюджетних трансфертів з держбюджету місцевим бюджетам населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження, згідно з переліком, затвердженим розпорядженням КМУ від 07.11.2014 р. № 1085, Казначейством не здійснюється, крім місцевих бюджетів, які продовжують обслуговуватися органами Казначейства.

Встановлено, що районним (міським) бюджетам, які продовжують обслуговуватися органами Казначейства та за рахунок коштів яких здійснюється фінансування установ і  закладів, що розташовані у населених пунктах на тимчасово неконтрольованій території, Казначейство перераховує субвенції в обсягах, що зменшені на обсяг бюджетних призначень, передбачених для таких установ і закладів. Розподіл асигнувань (з урахуванням зменшених обсягів) за такими бюджетами подається Казначейству головним розпорядником відповідної субвенції, що надається з державного бюджету, за день до встановленого для їх перерахування строку.

Такі зміни затверджені постановою КМУ від 23.03.2015 р. № 127, яка набере чинності з дня офіційного опублікування. На день підготовки замітки документ офіційно не опубліковано

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі