Інформація по темі "" | Публікації по тегу
18.06.19
5638 0
Друкувати
Обране

Методрекомендації щодо Бюджетного регламенту

 Їх розроблено на виконання завдання 14 ч. «Міжбюджетні відносини та фіскальна децентралізація» розд. II «Підвищення ефективності розподілу ресурсів на рівні формування державної політики» плану заходів з реалізації Стратегії реформування системи управління державними фінансами на 2017 — 2020 роки, затвердженого розпорядженням КМУ від 24.05.2017 р. № 415-р.

Метою цих Методрекомендацій є впорядкування процедур на кожній стадії бюджетного процесу на місцевому рівні для забезпечення завдань і функцій, що здійснюються місцевими органами влади.

Місцевим фінорганам рекомендується застосовувати ці Методрекомендації під час підготовки Бюджетного регламенту проходження бюджетного процесу відповідного місцевого бюджету. При цьому під Бюджетним регламентом слід розуміти документ, який регулює порядок здійснення процедур на кожній стадії бюджетного процесу з урахуванням норм і положень бюджетного законодавства і визначає терміни їх виконання та відповідальних учасників за своєчасне виконання відповідних заходів.

Такий регламент рекомендується затверджувати місцевою держадміністрацією, виконавчим органом місцевої ради або місцевою радою.

 

Помітили помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити нас про це
Коментарі
0
Яка вдача - ви можете стати першим, хто прокоментує цей матеріал.
Залишити коментар:
Для того, щоб роздрукувати текст необхідно авторизуватись або зареєструватись
Дякуємо, що читаєте нас Увійдіть і читайте далі
pw-image
Читайте сайт за ціною чашки кави
Платне користування buhgalter.com.ua передбачає:
  • доступ до новин, статей, довідників
  • безлімітні завантаження бланків
  • відсутність реклами.
Передплатники PRO-доступу, «Бюджетної бухгалтерії», «Оплата праці» та користувачі «FIT-Бюджет» отримують безкоштовний доступ до порталу бонусом до передплати.
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
60
грн/
місяць
Вже передплатили? Увійти
Передплата подовжується автоматично щомісяця, але відмовитися можна у будь-який момент. Я погоджуюсь з користувацькими умовами
ic-acc-pay
×